BGRegistar.com

Подем ЕООД

висококачествена перфорация на ламарина, висококачествена щампована ламарина полски тръмбеш, добър уред за стерилизиране на консерви, електрическа тенджера с доказано качество, механична и пресова обработка на метали, надежден тръбен оребрен водоустойчив нагревател, надежден тръбен оребрен нагревател с ключ, надежден уред за стерилизиране на консерви, перфорация на ламарина полски тръмбеш, перфорация на ламарина с различен диаметър, перфорация на пластмаса и сплави полски тръмбеш, подем еоод, подове за платформи и автовози, подове за платформи и автовози полски тръмбеш, препоръчана фирма за перфорация на ламарина, препоръчана фирма за перфорация на пластмаси, производител на уреди за бита полски тръмбеш, разнообразие от щампована ламарина полски тръмбеш, сита с различен диаметър на отворите, щампована ламарина полски тръмбеш

Информация

Информация

Подем ЕООД е българска компания със седалище град Полски Тръмбеш.


Динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, чиято дейност е насочена в областта на производството.


От основаването си до днес, фирмата е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.


Подем ЕООД е специализирана в производство на нестандартно селскостопанско оборудване и уреди за бита. Извършва перфорация на ламарина, перфорация на пластмаса и сплави.

 

Фирмата е със 100% общинско участие и предлага работа на над 25 души с висока квалификация и дългогодишен опит в работата с метали и производство на машини и ел. уреди.


Разполага със съвременно оборудвани бази в селата Павел и Полски Сеновец. Производствената база на фирмата в село Полски Сеновец разполага с мощности за механична и пресова обработка на метали, ексцентър преси от 40 до 100 тона и двойно действаща преса 360 тона за дълбоко изтегляне / дъна за газови бутилки и бойлери /.


Стабилно стъпила на българския пазар, Подем ЕООД се разраства, инвестира в техника, подобрява производствения процес и увеличава капацитета на работа.


Фирмата работи професионално и коректно със своите партньори. Основни приоритети в дейността на компанията са използване на необходимата техника и материали за прецизно изпълнение на технологичните етапи на работния процес.


Екипът, зает в дружеството се състои от квалифицирани служители и специалисти, които се характеризират с висок професионализъм и компетентност.


Изделията на фирмата са с доказано качество и издръжливост, отговарящи на всички изисквания за безопасност.


Посредством иновации в работата и лоялност към клиенти и партньори, Подем ЕООД е сред водещите фирми на българския пазар.


Прецизност, високо качество, лоялност и коректност са запазена марка в работата на компанията.


Дружеството се представлява от г-н Светлин Гърбузанов в качеството на Управител.

 

Контакти

Подем ЕООД

Полски Тръмбеш, ул. Тунджа 10
061415013
0884069329, 0887276110