BGRegistar.com

Подем ЕООД

висококачествена перфорация на ламарина, висококачествена щампована ламарина полски тръмбеш, гтп на мпс полски тръмбеш, ежедневен транспорт община полски тръмбеш, извършване на гтп полски тръмбеш, междуселищен транспорт община полски тръмбеш, механична и пресова обработка на метали, обществен превоз на пътници община полски тръмбеш, обществен транспорт община полски тръмбеш, перфорация на ламарина с различен диаметър, перфорация на ламарина село павел, подем, подем еоод, прегледи на автобуси полски тръмбеш, прегледи на автомобили полски тръмбеш, прегледи на коли полски тръмбеш, препоръчан пункт за гтп община полски тръмбеш, препоръчана фирма за перфорация на ламарина, препоръчана фирма за производство на сита, производство на сита село павел, пункт за гтп на автобуси полски тръмбеш, пункт за гтп на автомобили полски тръмбеш, пункт за гтп на коли полски тръмбеш, пункт за гтп полски тръмбеш, разнообразие от щампована ламарина полски тръмбеш, специализирана фирма за перфорация на ламарина, специализирана фирма за производство на сита, фирма за перфорация на ламарина полски тръмбеш, фирма за производство на сита полски тръмбеш, цех за сита с различен диаметър на отворите

Информация

Информация

Подем ЕООД е българска компания със седалище град Полски Тръмбеш. От основаването си до днес, фирмата е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.


Динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, чиято дейност е насочена в три направления:

 

  • Производство на сита (перфорация на ламарина) с диаметър на отворите от ф-0.8 до ф 30 мм. Цехът се намира в село Павел;

 

  • Ежедневен транспорт в Община П. Тръмбеш;

 

  • Пункт за извършване на ГТП на МПС, автомобили над 3,5 тона и автобуси, който се намира в гр. Полски Тръмбеш.

 

Пунктът е единствен в общината, предлагащ прегледи на автомобили над 3,5 тона и автобуси.

   

Фирмата е със 100% общинско участие и предлага работа на хора с висока квалификация и дългогодишен опит в работата с метали.

 

Изделията на фирмата са с доказано качество и издръжливост, отговарящи на всички изисквания за безопасност.

 
Екипът, зает в дружеството се състои от квалифицирани служители и специалисти, които се характеризират с висок професионализъм и компетентност.

 


Посредством иновации в работата и лоялност към клиенти и партньори, Подем ЕООД е сред водещите фирми на българския пазар.


Прецизност, високо качество, лоялност и коректност са запазена марка в работата на компанията.


Дружеството се представлява от г-жа Йорданка Димитрова в качеството на Управител.

 

Контакти

Подем ЕООД

Полски Тръмбеш, ул. Тунджа 10
061415013
0884069329, 0887276110