BGRegistar.com

ПОГРЕБАЛНА АГЕНЦИЯ МИРА

Информация

ТРАУРНА АГЕНЦИЯ СОФИЯ

 

 

 

ПОГРЕБАЛНА АГЕНЦИЯ МИРА е основана през 1994 г. със седалище град София, ул. Заводска № 10.

 

Траурен комплекс "Мира" се намира в кв. Орландовци, ул. "Заводска" 10 / срещу арката на Централни софийски гробища /, фирмата разполага и с офис в кв. Горубляне,

ул. "Самоковско шосе" № 22.

 

ПОГРЕБАЛНА АГЕНЦИЯ МИРА е утвърдено и наложило се име, посредством своята коректност и лоялност, извършвайки денонощна, непрекъсната дейност и качествени разнообразни услуги.


Агенцията разполага с модерна офис техника, специализирани катафалки, дом на покойника, минусова хладилна камера, ритуална зала, салони за помени и панахиди, магазин за траурни атрибути и цветя, катафалка с конски впряг и микробуси за извозване на близките.


ПОГРЕБАЛНА АГЕНЦИЯ МИРА е една от водеща в бранша, наложила своя професионализъм, отговорност и стремеж към усъвършенстване.


Уважението към клиента, достойното изпращане на покойнка в последния му път е неотменимо задължение и ежедневна практика на агенцията.


Под запазената търговска марка МИРА извършват дейност пет фирми, всяка специализирана в определена област на погребалната дейност.


ПОГРЕБАЛНА АГЕНЦИЯ МИРА предоставя катафалка с климатроник за извършване на транспорт, не само на територията на страната, но и в чужбина.

 

Агенцията е член на Асоциацията на Погребалните Фирми в България.

 

 

Контакти

ПОГРЕБАЛНА АГЕНЦИЯ МИРА

София, ул. Заводска 10
029367735, 029366706
0888756213
029366706