BGRegistar.com

ПЛИСКА ОЙЛ ЕООД

Информация

ПЛИСКА ОЙЛ ЕООД

 

Плиска Ойл ЕООД е фирма със седалище град Шумен.

 

Развива своята дейност в областта на производството. Произвежда и предлага висококачествени слънчогледови масла.

 

Слънчогледовите масла с марката Плиска са познати на пазара още от далечната 1934 година. Те съчетават в себе си утвърдени традиции и високо качество, което ги прави любима марка на поколения българи.

 

Дружеството се стреми да съхрани емблематичното за района и страната олио Плиска.

 

През 2009 година е изградено и пуснато в експлоатация ново предприятие за производство на слънчогледови масла в град Велики Преслав. В новата фабрика са инсталирани високоефективни машини и съоръжения за производство на качествени продукти, отговарящи на регламентираните от Европейския съюз стандарти.

 

Изградени са цех за производство на нерафинирано олио, цех за рафиниране и цех за бутилиране на готовата продукция. Предприятието също разполага и с цех за производство на бутилки РЕТ, както и с цех за пакетиране на ориз, боб, захар, леща и други.

 

Въведена е и сертифицирана система за управление на качеството ISO 9001:2008. Притежава сертификат за изградена система за контрол на безопасността на храните.

 

Ръководството на дружеството полага усилия и инвестира в дейности свързани с опазване на околната среда и в търсене на алтернативни енергийни източници. През 2012 година е изграден цех за производство на пелети от слънчогледова люспа, в който е внедрена високоефективана инсталация.

 

За времето на своето съществуване Плиска Ойл ЕООД се е наложила и утвърдила, като една от най - добрите в своя бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.

 

Плиска Ойл - ненадминато качество с утвърдени традиции.

Контакти

ПЛИСКА ОЙЛ ЕООД

Шумен, ул. Драгоман № 9
054830688