BGRegistar.com

Пирин Текс Трейдинг ЕООД

rollmann, водещ европейски производител на модни облекла, водещ производител на вратовръзки, водещ производител на облекла в европа, дамски облекла по индивидуални поръчки, доказан партньор в модната индустрия, единични бройки съгласно индивидуални мерки, индивидуални поръчки made to measure, мъжки костюми с индивидуалност , мъжки облекла по индивидуални поръчки, мъжки пуловери с марка rollmann, партньор за европейската модна индустрия, пирин текс, пирин текс трейдинг, пирин текс трейдинг еоод, предпочитан партньор в модната индустрия, производител на висококачествени дамски облекла, производител на висококачествени мъжки облекла, производител на висококачествени мъжки ризи, производител на висококачествени мъжки сака, производител на костюми ролман, производител на модни облекла марка rollmann, производител на облекла за европа, производител на облекла марка rollmann

Информация

Пирин Текс Трейдинг ЕООД - висококачествена мъжка и дамска конфекция

 

Пирин Текс Трейдинг ЕООД е доказано име, едно от водещите на пазара в областта на модната индустрия, производител на висококачествена мъжка и дамска конфекция. Радва се на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.

 

Стабилно стъпила на българския пазар, Пирин Текс е сред най-големите компании в модния сектор, един от водещите производители на облекла в Европа. Успешно развива бизнес, произвеждайки облекла за едни от най-известните световни модни марки по целия свят.

 

Дъщерно дружество на Rollmann & Partner Fashion Management“ GmbH - фирма с десетилетна история в производството на модни облекла с марка ROLLMANN.

 

rollmann - Пирин Текс Трейдинг ЕООДОт 1998 година Пирин Текс налага на българския пазар марката ROLLMANN, която е гаранция за високо качество и откроява индивидуалността на мъжа, облечен в костюм ROLLMANN.

 

Предлаганата продуктовата гама включва богато разнообразие от висококачествени модели: сака, якета, дънки, панталони, костюми, ризи, вратовръзки, пуловери, палта, шалове и шаки, кожени аксесоари и други.

 

Пирин Текс Трейдинг ЕООД - висококачествена мъжка и дамска конфекция

 

Моделите са изработени по собствен дизайн от висококачествени материи. Разнообразието от модели, материи и цветове, ръстова номерация и професионална консултация от специалист при избора на търсеното облекло утвърдиха Пирин Текс като предпочитан производител и търговец от потребителите не само в България, но и в Европа.


Производствената база на компанията е оборудвана с високотехнологични машини, дружеството разполага с опитен и креативен екип - технолози, моделиери, дизайнери и други. В процеса на работа се прилагат последните CAD технологии.

 

Контакти

Пирин Текс Трейдинг ЕООД

София, ул. Княз Александър I № 16
029819186, 075198402