BGRegistar.com

Пионер Семена България ЕООД - Продукти

Продукти

Царевица


Пионер предлага богато портфолио хибриди царевица, включващо ранни хибриди, подходящи за втора култура, средноранни и среднокъсни хибриди за максимален добив на зърно, късни хибриди за силаж и биогаз,


Optimum® AQUAmax®  хибриди за максимален добив при суша и оптимален воден режим.


Optimum® AQUAmax® технологията е базирана на баланс между растеж  и икономично използване на наличните водни запаси за получаване на максимален добив при благоприятни климатични условия и при суша. 


Слънчоглед

 

  • Конвенционални хибриди - хибриди с висок потенциал за добив, устойчиви на мана и синя китка, добра сухоустойчивост. 
  • Хибриди по ExpressSun® технология - ново поколение слънчогледови хибриди с повишена толерантност спрямо хербицида Експрес 50 СГ. Устойчиви на всички раси мана и синя китка, които са разпространени в страната. 
  • Хибриди по Clearfield® технология с висок потенциал за добив, добра сухоустойчивост. Генетичната устойчивост на синя китка дава възможност за по-добър контрол на паразитното растение.

 

Рапица

 

  • Високостъблена рапица - хибриди с много висок потенциал за добив, толерантни на засушаване и разпукване на шушулките.
  • MAXIMUS® хибриди - нискостъблени хибриди рапица, позволяващи бързо прибиране на полето с ниски загуби от разпиляване и по-висока печалба от декар.
  • Високостъблени хибриди рапица по Clearfield® технология за заплевелени полета - отличен контрол на широколистни и житни плевели, включително от сем. Кръстоцветни. Високодобивните характеристики на хибридите на Пионер, с доказано високи нива на толерантност към препарата, дава възможност за бързо да преодоляване на стреса от третирането и в последствие достигане на максимални добиви.

 

Люцерна

 

Люцерната, смятана за универсална култура за отглеждане при различни климатични условия, сега се предлага в сортове, които се отличават с различна качества, за да отговарят на нуждите на условията на средата.


Pioneer предлага широка гама от високодобивни сортове, така че производителите могат да изберат най-подходящия продукт за специфичните предизвикателства на всеки регион и да получат високи добиви и печалба.

 


Инокуланти 


Използвайте инокулантите с марка Pioneer®, за да увеличите стойността на силажа и да подобрите рентабилността на производството през цялата година.


Специфични за отделните култури, инокулантите на Pioneer,  предлагат подобрена ефективност на ферментацията, намаляват загубата на хранителни вещества, запазват качествата на силажа, повишават усвояемостта на целулозата и спомагат за намаляване разходите на дажбата.

 

 

Контакти

Пионер Семена България ЕООД

София, Младост IV, Бизнес Парк София, сгр. 1А, ет.1
024899160
024899167