BGRegistar.com

Пионер Семена България ЕООД

Информация

Информация

 

 

“Пионер Семена България” ЕООД е официалният представител на ДюПон Пионер в България. Фирмата предлага на българския пазар семена царевица, слънчоглед, рапица, люцерна и силажни инокуланти за животновъдството. Компанията държи водещ пазарен дял при царевицата и слънчогледа сред производителите и търговците на семена. 

 

Лидерството й се дължи не само на 22-годишното присъствие на пазара в България, а и на високото качество на продуктите, които предлага, непрестанните иновативни и практически решения.  


„Пионер Семена България“ ЕООД е собственост на Pioneer Hi-Bred International, Inc, фирма на ДюПон със седалище в Де Мойн, щата Айова, водещият в света производител и доставчик на съвременна растителна генетика, предоставящ висококачествени семена на фермери в повече от 90 страни. Пионер предоставя специализирана агрономична подкрепа и услуги за подпомагане на повишаването на продуктивността и рентабилността на фермерите и се стреми да разработва устойчиви селскостопански системи за своите клиенти навсякъде по света. Фирмата е съумяла да събере в едно наука и обслужване, осигуряващи успех.  

 

За ДюПон Пионер е важен всеки отделен клиент, защото ни се е доверил, и неговите успехи са ярко доказателство и удовлетворениe за нашия труд. Основен приоритет на Пионер е да съдейства най-пълноценно за успеха на своите клиенти. Фермерите в цялата страна могат да разчитат на нашите регионални агрономи, готови да отделят необходимото внимание на всеки с компетентни съвети и всякаква информация относно характеристиките на хибридите.

 

Знаете ли, че...?
На Дюпон Пионер е присъден медал за високото качество на царевичните семена, които предлага. През октомври 2016 г. независимата швейцарска организация ICERTIAS е провела маркетингово проучване „QUDAL - QUality meDAL 2016/2017” сред 1 200 земеделски производители – агрономи, собственици на агрофирми, председатели на кооперации. На въпроса: „Посочете производителя или доставчика на ЦАРЕВИЧНИ СЕМЕНА, който според Вашия личен опит или опита на Вашите близки предлага абсолютно най-високо ниво на качество на българския пазар”, най-много потребители са отговорили: Pioneer.

 

И още...
На Селскостопанската изложба „Агра 2017”, която се проведе в Пловдив от 22 до 26 февруари, „Международен панаир - Пловдив” присъди голямата награда за иновации в раздел „Сортови семена и посадъчен материал” на царевичните хибриди на Пионер от Optimum® AQUAmax® продуктовата линия. Научната работа по създаване на тези хибриди е с продължителност над 60 години изследвания и инвестиции в посока сухоустойчивост при царевицата. Царевичните хибриди от Optimum® AQUAmax® продуктовата линия се наложиха като най-търсените сред българските зърнопроизводители.

 

 

Контакти

Пионер Семена България ЕООД

София, Младост IV, Бизнес Парк София, сгр. 1А, ет.1
024899160
024899167