BGRegistar.com

ПЕЧАТНИЦА DIAGALPRINT

Информация

ПЕЧАТНИЦА DIAGALPRINT

 

ПЕЧАТНИЦА DIAGALPRINT развива дейност в областта на полиграфията.

 

Предлага пълен пакет от полиграфски и рекламни услуги - офсетов, широкоформатен и дигитален печат, предпечатна подготовка и графичен дизайн.


ПЕЧАТНА БАЗА DIAGALPRINT е разположена на площ 3000 кв.м., застроени над 1100 кв.м. и отговаря на европейските изисквания за производство.


Oборудвана със съвременна техника за дигитален, офсетов и топъл печат и с машини за довършителните процеси за голд печат, биговане, щанцоване, сгъване, перфорация, лепене, рязане и ламиниране.


Печатните машини покриват формати до 52 / 74 см., което подпомага избора на машина според тиража, цветността и размера на изделията.


ПЕЧАТНИЦА DIAGALPRINT предлага изработка на всякакъв вид рекламни материали, афиши, плакати, календари, дипляни и други печатни изделия.


Затвореният цикъл на производство позволява да се осъществява пряк контрол върху процеса на изработка.

 

Високотехнологичното оборудване и екип от компетенти специалисти с опит, са гарнция за доброто качество, експресно изпълнение и конкурентни цени.


DIAGALPRINT разполага с цех, специализиран в областта на външната реклама, предоставящ по-пълни и комплексни рекламни услуги на своите клиенти. Трите монтажни групи, своевременно откликват на нуждите, свързани с вашата стандартна или нестандартна реклама.

 

 

ПЕЧАТНИЦА DIAGALPRINT предлага следните услуги:

 

  • Графичен дизайн и предпечат

 

  • Офсетов печат

 

  • Външна и транспортна реклама

 

  • Уеб дизайн

 

Стремежът към развитие води до разширяване на дейностите, разкриване на нови работни места, даващи възможност за изява на опитни и креативни професионалисти.

 

Целта на екипа и ръководството на Печатницата е да предоствавят продукти и услуги, които да отговарят на потребностите и изискванията на настоящите и бъдещите партньори и клиенти.

 

Богатият полиграфически опит трупан през годините и креативните решения са в основата, DIAGALPRINT да се утвърди като лидер и предпочитан партньор.

 

DIAGALPRINT ще Ви помогне да създадете онази визия и онова послание, което максимално ще достигне до вашите бизнес партньори, за да привлече вниманието им.

 

 

Контакти

ПЕЧАТНИЦА DIAGALPRINT

Ямбол, кв. Златен рог. бл. 1
046664404
0894670302
046664595