BGRegistar.com

ПЕЧАТНИЦА ИДЕАЛ АС - ПЛОВДИВ

Информация

Печатница Идеал АС - Пловдив


Печатница Идеал АС започва своята дейност през 1990 година със седалище град Пловдив.

 

Специализирана в областта на полиграфията.  

 

Дейността обхваща цялата гама от първоначалния замисъл до крайната реализация на различни видове печатни произведения като опаковки, етикети и материали за фирмена идентификация.

 

Креативният екип се състои от специализирано студио за графичен дизайн и предпечатна подготовка, които могат да реализират и най - невероятните идеи, а производствената част предлага офсетов печат и UV офсетов печат, както и всички спомагателни дейности като топъл печат, релеф, лакиране, ламиниране, щанцоване, каширане и лепене.

 

Цялостното творческо и технологично оборудване на всички звена гарантират производствена гъвкавост и високо качество на продуктите.

 

Печатница Идеал АС дължи своя успех на голямото старание, усърдна работа и силното желание за създаване на качествени полиграфически произведения.

 

След двадесет и три години работа в областта на полиграфията, екипа от специалисти се стреми да върви напред, обновявайки и разширявайки своите познания и дейност.

 

ДЕЙНОСТ

Печатница Идеал АС предлага :


Интериорни и екстериорни рекламни решения :


Интериорни решения, външна реклама, билборди, оформяне на щандове, надписи, рекламни табели, дисплеи, табла, рекламни стелажи и други.


Печатна реклама :


Изработка на богата гама продукти в сферата на печатна реклама, включваща - брошури, дипляни, каталози, плакати, календари, визитки, и много други.


Конструиране на опаковки :


Добрата конструкция на търговската опаковка е един от най - важните фактори за постигане на пазарен успех. Опитните специалисти в конструкторския отдел ще изготвят за Вас конструкция на опаковката, от която имате нужда – оптимално съобразена с подходящите формати на материала и изискванията на дизайна, функционалността и маркетинга.


Графичния дизайн


Web - дизайн :


Статични и динамични уеб страници, база данни, рекламни банери, интернет промоции.

Е-Shop - Електронни каталози, виртуален магазин, онлайн търговия, системи за онлайн разплащания.


Интерфейс дизайн :


Изработка на рекламни и мултимедийни презентации на CD и DVD.


Мултимедия :


3D анимация, рекламни фотосесии, аудио - подложки, рекламни ТВ- спотове.

 

Контакти

ИДЕАЛ

Пловдив, Южна индустриална зона Тракия, ул. Нестор Абаджиев 15
032608150, 032608155, 032608152, 032608176
0888398108