BGRegistar.com

Печатница Дъга ООД - Продукти и услуги

Продукти и услуги

От основаването си до днес, Печатница Дъга e изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша, поемайки дългия път към успеха.

 

Утвърдила и наложила се, като една от водещите печатници, производител на етикети предназначени за всички индустрии - етикети на ролка за вино, етикети на ролка за козметика, етикети на ролка за фармацевтични продукти, етикети на ролка за хранителни продукти, етикети на ролка за химически продукти, които напълно да задоволяват предпочитанията и изискванията на клиентите, с високо качество, на достъпни цени.

 

Благодарение на технологиите, с който разполага Печатница Дъга предлага голямо разнообразие от ролни етикети - самозалепни, метални и многопластови. Оригиналната идея и добре конструираният дизайн придават живот и настроение на проектите, но само качествено изпълненият печат може да направи готовите продукти различни и привлекателни за клиента.


Печатница Дъга разполага с технология за ролен офсетов печат, която осигурява високо качество и стабилност на печата при дългите тиражи самозалепни етикети.


Ролен дигитален печат - тази технология осигурява безкомпромисно качество. За да се убедите, може да изискате безплатни мостри и цветни проби с Ваш дизайн. Печатницата ще отпечата за Вас етикет, който реално може да видите и дори поставите върху продукта. Възможно е отпечатване на персонализирани послания – всеки етикет може да съдържа отличаващ го елемент.


Листов офсетов печат - печат върху различни материали както със стандартни CMYK мастила, така и с фиксирани цветове (PANTONE). Различните видове довършителни ефекти, ще направят продукта Ви атрактивен.


Листов дигитален печат на рекламни материали до формат 33*48 см. Предимствата при използването на тази технология са високо качество, бързина на изпълнението и малко разходи за подготовка. Подходяща е за къси и средни тиражи брошури, листовки, календари, плакати, визитки и др. Оборудването позволява отпечатване дори и на единични бройки.


Печатница Дъга, Ловеч разполага със собствено студио за дизайн и предпечат. Посредством представена Вашата идея, ще получите помощ в избора на подходящ материал, върху който да отпечатате Вашия етикет или опаковка, с предложение и екстри, които ще направят Вашето изделие уникално.

 

Студио за експонация на пластини за офсетов ролен и листов печат, което дава възможност за контрол на качеството на печатния процес, постигайки равномерни и хомогенни тонове, намалява и времето за подготовка за печат.


Печатница Дъга отделя специално внимание на управлението и контрола на цветовете. За всеки клиент е важно цветовете на изделието да изглеждат по идентичен начин, независимо къде и по каква технология ще се отпечатват. Ето защо прилага спектрофотометричен контрол на всеки продукт.

 

 

 

Контакти

ПЕЧАТНИЦА ДЪГА ООД

Ловеч, бул. Велико Търново 41
068604086, 068623995