BGRegistar.com

ПЕЧАТНИЦА ДЪГА ООД

Информация

печатница дъга ловеч

 

 

Печатница Дъга ООД е дружество, основано през 1997 година.


Основното направление на дейност на Печатницата е производство на етикети, предназначени за всички индустрии, опаковки, книги, каталози, плакати, брошури, дипляни, флаери, списания, календари и други печатни изделия.


Фирмата изработва изделия, които се предлагат и изнасят за световни пазари – Русия, Полша, Израел, САЩ, Великобритания, Турция, Холандия, Монголия, Китай и други.


Компанията изработва етикети на ролка за вино, етикети на ролка за козметика, етикети на ролка за фармацевтични продукти, етикети на ролка за хранителни стоки и други, специализирани продукти.


печатница дъга ловечПечатница предлага и услугите: цифров ролен печат, листов офсетов печат.


От 2009 година Печатница Дъга завършва строителството на новата си модерна производствена база, разполагаща се на площ от 1800 кв.м. Базата гарантира независимост по оношение на качество, срокове и цени.

 

Печатница Дъга е собственик на единствената в България цифрова печатна машина с марка XEIKON 3050 за ролни самозалепващи се стикери, закупена през 2011 година.

 

Дружеството разполага със закупена линия за довършителни процеси – DIGICON SERIES 2 и Newfoil, позволяваща процесите – УВ лакиране, топъл печат, релеф, ламиниране, щанцоване и разролване в различни по размер роли.


Печатница Дъга ООД разполага с Цех Листов офсетов печат, Цех Довършителни процеси, Студио за предпечат, Студио Eкспонация и монтаж, Студио за дигитален ролен печат.

Контакти

ПЕЧАТНИЦА ДЪГА ООД

Ловеч, бул. Велико Търново 41
068604086, 068623995