BGRegistar.com

ПЕЧАТНИЦА БУЛГАРРЕСУРС

Информация

БулгарресурсПечатница Булгарресурс е създадена през 1991 година. Основатели на компанията са специалисти, притежаващи дългогодишен опит в сферата на полиграфията и печата.

 

Висококвалифицираните служители, заети в Печатница Булгарресурс, спомагат за развитието на цялостния поцес на работа - проектиране, дизайн и печат на широка гама продукти в завършен цикъл на производство.

 

Клиенти на Печатницата са утвърдени на български пазар фирми, заети в областта на промишлеността, търговията, администрацията и услугите, както и водещи рекламни агенции.

 

Булгарресурс е специализирана в изработката и печата на каталози, календари, брошури, листовки, торбички, папки, опаковки, визитки, плакати, дипляни и други рекламни материали. Услуги, които предлага Булгарресурс, са: офсетов печат, широкоформатен печат, дигитален печат, предпечатна подготовка, графичен дизайн. Печатницата предлага и извършва още: книговезки процеси, UV лакиране, топъл печат, сухо преге.

 

БулгарресурсРаботата на компанията обхваща всички довършителни процеси, в т.ч. рязане, щанцоване, сгъване, номерация, шиене на брошури, термослепване на книги с биндер, ламиниране, частичен лак.

 

Булгарресурс работи със съвременни печатарски машини Хайделберг.

 

Всяка поръчка, малка или голяма, се изработва с отговорност и грижа към клинета, екипът от професионалисти се старае да предостави най-доброто за своите клиенти.

Контакти

ПЕЧАТНИЦА БУЛГАРРЕСУРС

София, ул. проф. Милко Бичев 13
028435418
0888223037, 089993377