BGRegistar.com

Петранов 21 - Галя Стойкова ЕООД

Информация

Информация

Петранов 21 - Галя Стойкова ЕООД е съвременна, пазарно ориентирана българска компания със седалище и адрес на управление град Плевен, пл. Македония №1.

 

Утвърдила и наложила се като лидер на пазара с дейност фокусирана в сервизно обслужване, ремонт и поддръжка на всички видове асансьорни уредби.

 

Обхватът на дейност включва:

 

  • Абонаментно сервизно обслужване на всички видове асансьорни уредби.

 

  • Аварийно обслужване за освобождаване на хора от аварирали асансьори между етажи.

 

  • Обслужване на асансьорни уредби след сключване на договор съгласно Наредба за техническо обслужване и ремонт на асансьорни уредби.

 

  • Ремонт на асансьорни уредби - с абонаментен договор и без абонаментен договор.

 

  • Преустройство на стари асансьори и подемници - подменя повдигателни механизми, табла за управление, кабини, шахтни врати и други.

 

  • Монтаж на устройства за контрол на достъпа с чип.


Разполага с екип от тесни специалисти, посредством които осигурява максимално кратки срокове, високо качество и прецизност на изпълняваните услуги. Мобилността на техниците гарантира възможност за бърза реакция при възникнали проблеми.


Фирмата притежава всички необходими регистрации, удостоверения и лицензионни документи за професионално и качествено осъществяване на дейността си в условията на лоялна конкуренция и на съвременно Европейско ниво.


Дружеството се представлява от г-жа Галя Стойкова в качеството на Управител.

Контакти

Петранов 21 - Галя Стойкова ЕООД

Плевен, пл. Македония 1, вх. А
064844430
0898653888, 0887789480, 0877456350
064844430