BGRegistar.com

Петранов 21 - Галя Стойкова ЕООД

24 ч поддръжка на асансьори плевен, абонаментен сервиз на асансьори плевен, абонаментно обслужване на асансьори плевен, аварийно обслужване на аварирали асансьори плевен, аварийно обслужване на асансьори плевен, аварийно обслужване на асансьорни уредби плевен, добър сервиз за асансьори плевен, обслужване на аварирали асансьори плевен, обслужване на асансьори плевен, обслужване на асансьорни уредби плевен, петранов 21 галя стойкова, петранов 21 галя стойкова еоод, петранов 21 галя стойкова еоод плевен, поддръжка на асансьори плевен, подръжка на асансьорни уредби плевен, препоръчан асансьорен сервиз плевен, ремонт и поддръжка на асансьори плевен, ремонт на асансьорни уредби плевен, сервиз и поддръжка на асансьори плевен, сервизно обслужване на асансьори плевен, сервизно обслужване на асансьорни уредби плевен, фирма за обслужване на асансьори плевен, фирма за поддръжка на асансьори плевен, фирма за ремонт на асансьори плевен, фирма обслужваща асансьорни уредби в плевен

Информация

Информация

Петранов 21 - Галя Стойкова ЕООД е съвременна, пазарно ориентирана българска компания със седалище и адрес на управление град Плевен, пл. Македония №1.

 

Утвърдила и наложила се като лидер на пазара с дейност фокусирана в сервизно обслужване, ремонт и поддръжка на всички видове асансьорни уредби.

 

Обхватът на дейност включва:

 

  • Абонаментно сервизно обслужване на всички видове асансьорни уредби.

 

  • Аварийно обслужване за освобождаване на хора от аварирали асансьори между етажи.

 

  • Обслужване на асансьорни уредби след сключване на договор съгласно Наредба за техническо обслужване и ремонт на асансьорни уредби.

 

  • Ремонт на асансьорни уредби - с абонаментен договор и без абонаментен договор.

 

  • Преустройство на стари асансьори и подемници - подменя повдигателни механизми, табла за управление, кабини, шахтни врати и други.

 

  • Монтаж на устройства за контрол на достъпа с чип.


Разполага с екип от тесни специалисти, посредством които осигурява максимално кратки срокове, високо качество и прецизност на изпълняваните услуги. Мобилността на техниците гарантира възможност за бърза реакция при възникнали проблеми.


Фирмата притежава всички необходими регистрации, удостоверения и лицензионни документи за професионално и качествено осъществяване на дейността си в условията на лоялна конкуренция и на съвременно Европейско ниво.


Дружеството се представлява от г-жа Галя Стойкова в качеството на Управител.

 

 

Контакти

Петранов 21 - Галя Стойкова ЕООД

Плевен, пл. Македония 1, вх. А
064844430
0898653888, 0878844435, 0877456350
064844430