BGRegistar.com

ПЕТКОВ КОНСУЛТ ЕООД

Информация

Информация

 

Петков Консулт ЕООД е българска компания със седалище град София.


Специализирана в извършването на финансов одит, финансово-счетоводни услуги и бизнес-консултации.


Компания с традиции в сферата на счетоводството и финансите, наложила и утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа.


Дейността е съобразена с всички изисквания на Българското законодателство, подчинена на приложимото право.


Счетоводна компания Петков Консулт работи за своите клиенти, изграждайки дългосрочно и стабилно партньорство с тях.


Извършва трудово-правни и осигурителни консултации, регистрация по ЗДДС и други услуги, свързани с пълното счетоводно обслужване.


Предлага богат набор от счетоводни и одиторски услуги: пълното счетоводно обслужване, одит и заверка на финансови отчети, съставяне на междинни и годишни финансови отчети, данъчни и бизнес консултации и други.


Днес, когато новите технологии правят връзките между хората бързи, лесни, възможни и достъпни, екипът от професионалисти заети в компанията са убедени, че предлаганите от тях, счетоводни и одиторски услуги ще бъдат ползотворни за клиентите не само на територията на град София, но и извън него.


Счетоводна компания Петков Консулт ще Ви помогне да намалите своите разходи, да спестите ценно време и да насочите енергията и усилията си към управлението на Вашите бизнес идеи.


Работи при пълна конфиденционалност спрямо счетоводната дейност на своите клиенти, защитава техните интереси, предоставяйки им бързи, коректни и професионални услуги.


Компанията се представлява от г-н Феодор Петков в качеството на Управител.

 

Контакти

ПЕТКОВ КОНСУЛТ ЕООД

София, ж.к. Надежда 3, бл. 302, вх. Е, ет. 2, ап. 120
0885108816