BGRegistar.com

ПЕРАЛНЯ ЕЛИТ 99

Информация

 Пералня за обслужване на хотели и ресторанти варна

 

Пералня и химическо чистене Елит 99 е създадена през 1999 година. Дейността на фирмата е обособена в областта на обслужването на хотелски комплекси, семейни хотели и ресторанти, почивни бази, спортни клубове, фитнес центрове, индивидуални клиенти и други. Компанията предлага и извършва услугите пране и химическо чистене.


Пералня и химическо чистене Елит 99 предлага отлично качество на услугите, които предоставя на своите клиенти.


Сред услугите са: висококачествено пране и гладене, омекотяване и ароматизиране на хавлиени кърпи, спално бельо, халати, ресторантски покривки, салфетки, работно облекло, одеяла и много други.


Оборудването и помощните съоръжения, с които разполага Пералня и химическо чистене Елит 99, са нови, закупени от Франция, сертифицирани като екологично чисти машини.


Пералните машини са с марка IPSO, гладачните машини са ISPO и Electrolux, услугата химическо чистене се извършва с оборудване SUPERMA.


От началото на своята дейност до днес, Пералнята се развива непрекъснато като усъвършенства материалната си база и организацията на труда.


Всички машини, с които разполага Пералня Елит 99, се управляват с микропроцесори. По този начин се осигурява възможност за прецизна настройка на пералния процес.


Пералнята разполага със собствен транспорт за извозването на прането от и до клиента.


Прането се доставя на клиента изпрано, изгладено, ароматизирано, опаковано от пакетажна машина.

Контакти

ПЕРАЛНЯ ЕЛИТ 99

Варна, ул. Радост 6, ж,к. Трошево
052503302
0888376688, 0889704706