BGRegistar.com

ПБЗ Консултинг ЕООД

Информация

ПБЗ Консултинг ЕООД


ПБЗ Консултинг e модерна, динамично развиваща се компания със седалище град Габрово, ул. Брянска 56.

 

Обхватът на дейност включва автоматизация на сгради и индустриални обекти, проектиране и изработка на eлектрически инсталации и таблатърговия с електроматериали и консумативи.

 

ПБЗ Консултинг предлага цялостни решения за автоматизация на сгради, промишлени или индустриални обекти, включващи технически консултации, специализирана оценка на обекта, проектиране и изграждане на системати и тяхната поддръжка.

 

Сградната автоматизация е система, разполагаща с ресурс за обработка и събиране на данни от различните инсталации и системи в сградата, като по този начин осигурява комфорт и спокойствие за собствениците и енергийно - ефективно употребяване на мощностите на обекта.

 

Разполага с екип от квалифицирани специалисти, отлични професионалисти, гарантиращи изграждането на сградна, промишлена и индустриална автоматизация, което неминуемо ще намали оперативните, инсталационните и енергийните разходи на вашия обект.

 

Предлага на своите клиенти професионални консултации при избор на оборудване, търсене на подходящите компоненти или различни технологични решения при индустриалната автоматизация.

 

Вследствие на дългогодишната си практика, натрупан опит и иновативни технологии в работата, ПБЗ Консултинг предлага богат асортимент от висококачествени продукти на достъпни цени.

 

Друго направление в дейността на команията е търговията с електроматериали.

 

Фирмата разполага с богат каталог от ел. материали, различни по размер и предназначение: кабели, електрически лампи, контакти, разклонители и други.

 

ПБЗ Консултин се стреми да предложи на своите клиенти цялостно, качествено индивидуално решение, което да бъде съобразено със спецификата на обекта, с желанията на клиента и със съвременните европейски изисквания.

 

Контакти

ПБЗ - КОНСУЛТИНГ ЕООД

Габрово, ул. Брянска 56, вх. Б, ет. 2, ап. 3
0889561370, 0887585061, 0886447464