BGRegistar.com

ПАРК ХОТЕЛ ТРОЯН - Ресторант и Барове

Ресторант и Барове

Ресторант Ротонда

Той е с модерен интериорен дизайн, изработен от дърво и гранит.


Кухнята, предлага традиционни български ястия - автентична кухня от региона и още много други кулинарни изкушения, които да задоволят всеки вкус.


През лятото,откритата тераса е идеално място да се насладите на великолепния изглед към град Троян и красивата природа, която Ви заобикаля. Приятната атмосфера на ресторанта в съчетание с добрата и изискана кухня предразполагат за една приятна и романтична кулинарна наслада.


Лоби бар


Лоби бар Панорама предлага богато разнообразие от напитки и коктейли, които можете да дегустирате. През летните вечери терасата е идеалното място за предпочитаното от вас питие по залез слънце. С елегантен интериор и приятна атмосфера Лоби бар Панорама е мястото за среща с приятели и бизнес партньори на чаша ароматно кафе и освежителна напитка.


Bar 2 night


В Bar 2 night нощните часове се превръщат в емоционално преживяване с отбрана селекция от напитки и пури, приятна музика и интимната атмосфера.


Pool Bar BBQ


Разположен в непосредствена близост до басейна, Pool Bar BBQ е мястото, на което можете да се скриете от летните горещини, да се разхладите с ледени напитки и да похапнете сочно барбекю. Съчетанието от приятна музика, екзотични коктейли и слънце, прави усещането незабравимо.

Контакти

ПАРК ХОТЕЛ ТРОЯН

Троян, парк Къпинчо
067068500
0878303939
067068501