BGRegistar.com

ПАНКОМ ВП

Информация

ПАНКОМ ВП

Адрес: София, пл. Журналист, ул. Цанко Церковски 4, ет. 1 Тел: 02 963 35 15 / 02 865 36 22 / 0895 60 98 60 Email: pancom@dir.bg URL: ПАНКОМ ВП
ПАНКОМ ВП ООД е основата през 1990 година, като започва своята дейност с внос на резервни части за автобуси "Икарус" от Унгария, която по-късно преустановява. След 1994 г. и сега"ПАНКОМ ВП" ООД се е ориентирал основно към внос и монтаж на автосервизно оборудване от Италия и Германия за леки, лекотоварни и товарни автомобили и автобуси.
Фирмата е организирала гъвкаво сервизно поддържане на машините в гаранционен и следгаранционен период с екип от висококвалифицирани специалисти. Ежегодно се провежда обучение в трейнинг центровете на фирмите производителки. "ПАНКОМ ВП" ООД е подбрал за свои партньори по вноса на автосервизното оборудване водещи европейски фирми производителки:
  • от "CONSUL" - Германия / www.consul-gmbh.com / - богата гама от подемници оригинално произведени в Германия като: двуколонни, четириколонни, ножични и пистонни / in-ground/ с телескопични рамена, с къси и широки платформи и различни товароподемности за монтьорски нужди и за регулиране на геометрията на преден и заден мост на леки и лекотоварни автомобили.
  •  от "APAC - WERTHER" Италия /www.apac.it/ - широка гама от автосервизно подемно оборудване като: двуколонни ел. механични и ел. хидравлични, четириколонни и ножични подемници, крикове, хидравлични стойки, хидравлични преси и др.
  • от "RAVAGLIOLI - SIRIO "- Италия  / www.ravaglioli.it/ - разнообразни модели и товароподемности на двуколонни, четириколонни, ножични и мобилни едноколонни подемници, разни модели крикове, кранове "жираф", хидравлични преси, миячни машини стендове за изпитване на спирачките на товарни автомобили и автобуси, както и комбинирани за леки и товарни автомобили и др. подемно оборудване.
  • от "CORAL" - Италия / www.coralae.com /  - богат избор от оборудване за аспирация на изгорели газове от автомобили, прах от шлайфане на потготвени за боядисване каросерии, газове от електрозаваръчни дейности и др. необходими за всеки автосервиз.
  • от "SPIN" - Италия / www.spinsrl.it / стендове за изпитване на електроинсталацията на леки и товарни автомобили, стендове - лабораторни за пълнене гумите с азот, стендове за изпробване на инжекторите на бензинови леки автомобили, различни контролни прибори за дизелови и бензинови двигатели, стендове за автоклиматици и др.
  • от "OMER" - Италия / www.omerlift.com / - специализирана в производството на паркинг системи за открити площи, големи подземни обществени гаражи, бизнес центрове, както и средновисоки и високи сгради с висока степен на автоматизация и роботизация на управление на паркинг системите.
  • от "CATTINI" - Италия / www.cattini.eu / различни крикове пневмохидравлични предназначени предимно за товарни автомобили, автобуси, селско - стопанска техника и пътно-строителни машини с товароподемности от 15 до 80 тона.
  • от "GAMAR"-Италия / www.gamarsrl.it/  прибори за регулиране на фарове оптични и лазерни, възможност за BlueTooth и подключване към РС.
  • от " DARI - FINI"- Италия / www.daricompressors.it / голям избор на компресори: обезмаслени, бутални и винтови с резервоари от 10 до 900 л., изсушители и охладители на въздуха, както и резервни части за тях.
Като подемниците от всички модели на "CONSUL" - Германия и "SIRIO - RAVAGLIOLI" - Италия са хомологирани от Мерцедес Бенц, Фолксваген Груп, БМВ и други за монтаж в техните упълномощени сервизи по света.
Корпоративни клиенти на "ПАНКОМ ВП" ООД са: "МЕДИНА МЕД" ООД - Стара Загора, "ДИАНА" ООД - София, ''ДАРС АУТО" ЕООД - Бургас, "ОВЪРДРАЙВ" АД - София, "ВИП Сервиз" - София, "МОТО ПФОЕ" ЕООД - София и др.
"ПАНКОМ ВП" чрез "КОНСОРЦИУМ АЛИАНС", внася автобояджийски камери, оборудване за ремонт на катастрофирали автомобили, диагностика за леки, лекотоварни и товарни автомобили и мотоциклети, масларско оборудване, автомивки за леки и товарни автомобили и автобуси, препарати за автомиене.

Контакти

ПАНКОМ ВП

София, пл. Журналист, ул. Цанко Церковски 4, ет. 1
0029633515/028653622/0895609860