BGRegistar.com

Пангел ЕООД

изготвяне на подробни устройствени планове софия, компания с опит в изследване на деформации софия, компания с опит в област кадастър софия, компания с опит във вертикална планировка софия, наложила се фирма за регулации в софия, пангел еоод, пангел еоод софия, препоръчана фирма в област кадaстър софия, препоръчана фирма за геодезически заснемания, препоръчана фирма за геодезия и картография софия, препоръчана фирма за кадастрални карти, препоръчана фирма за оценка на земеделски земи, препоръчана фирма за пуп, препоръчана фирма изследваща деформации софия, следене на хоризонтални и вертикални деформации, специализирана фирма за кадастрални карти софия, специализирана фирма за кадастър софия, специализирана фирма за регулации софия, специализирана фирма за трасировки софия, фирма с опит в изследване на деформации софия, фирма с опит в кадастъра, фирма с опит в кадастъра софия, фирма с опит в оценката на замеделски земи софия, фирма с опит за изработване на кадастрални карти, фирма с опит занимаваща се с регулации в софия, фирма с опит занимаваща се с трасировки в софия

Информация

Пангел ЕООД

Пангел ЕООД е българска компания със седалище град София.

 

Фирма с доказано име, една от водещите на пазара специализирана в областта на бизнеса, натрупала богат опит, утвърдила и наложила се с име на надежден и коректен партньор.

 

Работи в области - кадастър, регулация, трасировка, вертикална планировка, изследване деформации.

 

Занимава се с изработване на кадастрални карти, геодезически заснемания, подробни устройствени планове, оценка на замеделски земи.

 

От основаването си до днес, компанията е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша. Предлага услуги с високо качество на конкурентни цени.

 

 

Екипът от компетенти специалисти, работи професионално, отговорно, в крак с новото време, печелейки доверието на своите клиенти и партньори.


Стреми се да обслужва своите клиенти максимално бързо, с индивидуално внимание и коректно отношение.

 

Философията, която компанията следва през годините, е не само привличане на повече клиенти в условията на конкуренция и пазарна икономика, но и улеснение за тях, предлагайки решения за всеки бизнес, спазвайки принципите за лоялност и взаимно доверие.

 

Предлагайки професионализъм и прецизност на работа, Пангел ЕООД се е наложила и утвърдила като една от най - добрите фирми в своя бранш, търсена и предпочитана като лоялен и коректен партньор.

 

 

Работно време


Понеделник - Петък
от 9:00 ч. до 18:00 ч.

 

 

Контакти

Пангел ЕООД

София, ул. Никола Козлев 6
0888516042, 0887794177