BGRegistar.com

ПАЛТЕКС

Информация

ПАЛТЕКС

Адрес: София, кв. Казичене, ул. Васил Левски 1А Тел: 02 999 51 80 / 0885 40 17 36 Email: office@palltex.com URL: ПАЛТЕКС
Палтекс
Фирма Палтекс ООД е специализирана в производството на работни облекла, защитнни и работни обувки и всички необходими лични предпазни средства. Имаме добре развита организация за собствено производство, внос и предлагаме голямо разнообразие от продукти налични на склад за бърза доставка.
Продуктовата гама е групирана в разнообразие от функционални категории, подходящи за специфичните нужди на клиента. Основни работни облекла и униформи, медицинско облекло, специализирани защитни дрехи, комфортни линии с отличителен дизайн, облекла за хотели, ресторанти и катеринг услуги и др.
палтекс
 
Постояно актуализираме и разширяваме нашите модели, за да следваме съвременните тенденции в света на работните облекла. Марка за работни обувки, проектирани и произведени в съответствие с европейските норми и изисквания. Гамата вкючва базови модели ниски и високи обувки, осигуряващи различна степен на защита, в зависимост от специфичните нужди на клиента. Нашите обувки са оптимална комбинация от ниска цена и комфорт за крайния потребител.

Контакти

ПАЛТЕКС

София, кв. Казичене, ул. Васил Левски 1А
0029995180/0885401736