BGRegistar.com

ОСТРОМ ЕООД - Къртачни услуги

Къртачни услуги

 

ОСТРОМ ЕООД предлага професионални къртачни услуги в град Варна и областта. Кърти, чисти, извозва.

 

Спецализирана в къртене на бетон, тухла, асфалт, фаянс, теракот и всякакъв вид замазки.

 

Предлага почистване и извозване на строителни отпадъци от къщи, дворове, тавани, мазета и други.

 

ОСТРОМ ЕООД е утвърдил и наложил се лидер в областта на къртачните, демонтажни, земекопни и разрушителни услуги в град Варна и областта.


Разполага с добре обучени специалисти, екипирани с професионална техника за всякакъв вид къртене, събаряне на сгради и пробиване на дупки.

 

Къртачните услуги се извършват с най-съвременни машини и оборудване, поради което, ОСТРОМ ЕООД са готови да отговорят на всяко предизвикателство свързано с къртене, чистене, извозване, пробивне, изкопни работи на ръка, къртене на труднодостъпни места, събаряне на сгради, демонтаж на различни конструкции и всичко свързано с къртачните, изкопните и демонтажните услуги.

 

Наличен разнообразен авто парк от камиони за извозване на отпадъци.

 

ОСТРОМ ЕООД поддържа партньорски отношения с фирми в строителния бранш, които се доверяват на професионализма в къртачните, изкопните, демонтажни и други услуги.

 

При нужда от професионален съвет за къртене, чистене и извозване се прави предварителен безплатен оглед.

 

На посочения телефон: 0899404707, клиентите могат да се свържат за услуги отнасящи се до къртене, чистене, извозване, пробиване и други. Цените са по договаряне, спрямо вида и количеството на свършената работа.

 

Контакти

КЪРТАЧИ ООД

София, бул. Ботевградско шосе 56
028668626
0899404707