BGRegistar.com

ОСТРОМ ЕООД

Информация

Информация

 

ОСТРОМ ЕООД е утвърдил и наложил се лидер в областта на хамалските услуги в град Варна и областта.

 

От основаването си до днес, компанията е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.

 

Извършва професионално почистване на апартаменти, вили гаражи, дворове, тавани, мазета, офиси, обществени сгради, магазини, складове, строителни обекти и други, извозване и изхвърляне на боклуци.

 

Изхвърляне на битови, градински и строителни отпадъци, стари ненужни мебели, електроуреди, гуми, отработени масла, дрехи, кухненско оборудване и други.

 

За почистване на отпадъци в град Варна и областта, компанията използва здрави чували, като изнася строителни и битови отпадъци, мебели и покъщнина, от всички етажи дори и без асансьор.


Екипът, зает в компанията работи професионално, отговорно, в крак с новото време, печелейки доверието на своите клиенти и партньори.


Наличен разнообразен авто парк от камиони за извозване на отпадъците.

 

ОСТРОМ ЕООД широко е стъпила на пазара и се радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.

 

На посочения телефон: 0899404707 клиентите могат да се свържат за услуги отнасящи се до почистване, изнасяне, извозване и изхвърляне на отпадъци и ненужни вещи. Цените са по договаряне, спрямо вида и количеството на свършената работа.

 

Прецизност, високо качество, лоялност и коректност са запазена марка в работата на ОСТРОМ ЕООД, стремейки се да задоволят и най - претенциозните си клиенти.

 

Компанията се представлява от г-н Галин Костов в качеството на Управител.

 

Контакти

КЪРТАЧИ ООД

София, бул. Ботевградско шосе 56
028668626
0899404707