BGRegistar.com

ОСТИН РОВЕР ПАРТС ООД

Информация

ОСТИН РОВЕР ПАРТС ООД


Остин Ровер Партс ООД е създадена през 2005 година със седалище град София.

 

Развива своята дейност в областта на авто услугите.

 

Занимава се с техническо обслужване и ремонт на автомобили Ровер.

 

Остин Ровер Партс ООД се стреми  да намали частично липсата на официален представител на MG ROVER GROUP ЗА България, с бързо и качествено обслужване на автомобилите Ровер, като разчита на директните контакти с повече от тридесет и двама водещи европейски производители на части, както и на договорните си отношения с официалните представителство на Ровер за Гърция и Германия, от където се доставят частите за първо вграждане.

 

Остин Ровер Партс ООД работи и с лидерите в търговията с авточасти - Александър Ауто, Дару Кар, Италбулком, Мото Пфое, Силстен и Тех - ко, чрез които се разширява гамата на предлаганите продукти, а и значително се намаляват крайните цени на частите.

 

Остин Ровер Партс ООД разполага е екип от високо обучени, квалифицирани специалисти, с добър инструментален арсенал и подходящ софтуер.

 

Дружеството се отнася с изключително внимание към притежателите на автомобилите Ровер, членуващи в един общ клуб, и така се ползват от значителни преференции, включващи отстъпки на авто частите, както и специални тарифи при ползването на сервизни услуги.

Контакти

ОСТИН РОВЕР ПАРТС ООД

София, р-н Сердика, бул. Сливница № 247
029251449
0878310720, 0896806010, 0885896361