BGRegistar.com

Орика Мед България АД

orica med bulgaria, взривни вещества за гражданския сектор, взривни вещества и иницииращи системи, взривни вещества при добив на полезни изкопаеми, доставчик на търговски експлозиви панагюрище, зареждане с взривни вещества на сондажи в кариери, зареждане с взривни вещества на сондажи в мини, зарядни системи орика, иницииращи системи за гражданска употреба, иницииращи системи орика, иницииращи системи панагюрище, компания с утвърден имидж пазарджик, лидер в индустрията за електронни взривни системи, лидер в областта на взривните вещества, механизирано зареждане с взривни вещества, най големият производител на взривни вещества, орика мед българия ад, орика мед българия ад панагюрище, орика мед българия панагюрище, орика мед панагюрище, препоръчан производител на взривни вещества, препоръчана фирма за взривни вещества, проектиране и извършване на взривни работи, производител на взривни вещества пазарджик, технически услуги по извършване на взривни работи, технически услуги по пробивно взривни работи, технически услуги по проектиране на взривни работи, фирма за взривни вещества панагрище, фирма производител на взривни вещества, широка гама пакетирани експлозиви

Информация

Информация

Орика Мед България АД - ПанагюрищеОрика Мед България АД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания със седалище град Панагюрище.


Учреденото през 1997 год. смесено дружество е с българско и чуждестранно участие под името Дино НитроМед АД, днес вече Орика Мед България.

 

Създаденият консорциум е собственост на Асарел - Медет АД и международния концерн ОРИКА най - големият доставчик на търговски експлозиви и системи за взривяване на минните и инфраструктурните пазари, глобален лидер в крепежните системи за минни и тунелни работи, водещ доставчик на натриев цианид за извличане на злато.


Обхватът на дейност на Орика Мед България АД включва производство, съхранение и търговия с взривни вещества и иницииращи системи за гражданска употреба.


Компанията се е наложила и утвърдила, посредством високото качество в своята работа, изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.


Орика Мед България АД е един от най - големите производители на взривни вещества за гражданския сектор на Балканите. Производството включва около 1 млн. детонатора годишно, предназначени за минната и строителната индустрия, изнасяни в страните от ЕС и в някои африкански държави.

 

Част от продукцията се реализира на българския и балканските пазари. Взривни вещества се използват при добив на полезни изкопаеми, в строителството на пътища, в металургията, както и за разрушаване на стари сгради.


В компанията работи екип от квалифицирани кадри, химици и инженери със специалност минно дело.


Прецизност, високо качество, лоялност и коректност са запазена марка в работата на Орика Мед България АД.

 

Дружеството се представлява от инж. Нейко Узунов в качеството на Изпълнителен директор.

Контакти

ОРИКА МЕД БЪЛГАРИЯ АД

Панагюрище, ул. Георги Бенковски 20
034408410
034408418