BGRegistar.com

ОНИКС АВТО ООД

Информация

ОНИКС АВТО ООД

Оникс Авто ООД е основана през 1994 година със седалище град Велико Търново.

 

Развива своята дейност в областта на авто услугите. Занимава се с продажба на нови автомобили марка OPEL и резервни части за тях.

 

Една от първите автомобилни марки стъпили на великотърновския пазар.


След изграждане на собствен, модерен търговски комплекс според изискванията на GENERAL MOTORS през 2000 година, Оникс Авто ООД става официален представител и вносител на OPEL за България.

 

Фирмата внася автомобили и резервни части директно от централните складове на GM за Югоизточна Европа.

 

През 2008 година, след откритиването на шоурум и сервиз, оборудвани съгласно условията на производителите, Оникс Авто ООД става официален представител и вносител и на Американската марка CHEVROLET за Европа.

 

За удобство на своите клиенти от Велико Търново и региона фирмата предлага резервни части и аксесоари, гаранционен и извънгаранционен сервиз за всички модели автомобили от двете марки.

 

Предлаганите от Оникс Авто ООД услуги включват всички форми на финансиране на покупките на нови автомобили и свързаното с тях оборудване на конкурентни цени и изгодни условия.


Оникс Авто ООД разполага с модерна сервизна база за гаранционно и следгаранционно обслужване на автомобили от марките Оpel и Chevrolet изцяло оборудвана по стандратите на General Motors. Базата е разположена на главния път София - Варна и е лесно достъпна за клиентите както от града, така и извън него.

 

Фирменият магазин на Оникс Авто ООД предлага резервни части и аксесоари с гарантирано качество и произход при изгодни ценови условия и осъществява максимално бърза доставка.

 

Оникс Авто ООД е официален вносител на оригинални масла, резервни части и аксесоари за всички модели от марките Opel и Chevrolet. Предлага голям избор и актуална складова наличност на оригинални резервни части и аксесоари.

 

Контакти

ОНИКС АВТО ООД

Велико Търново, ул. Магистрална 29
062628095
062605067