BGRegistar.com

ОДЗ № 58 СЛЪНЧЕВО УТРО

Информация

ОДЗ № 58 СЛЪНЧЕВО УТРО

ОДЗ №58 „Слънчево утро” е общинска собственост открита  преди повече от 30 години. Намира се в огромен добре озеленен и залесен парк в кв. Челопечене. В двора са обососбени детски площадки и кътове за игри и отмора на малчуганите.
Материалната база е  обновена с нови легла, гардеробчета, куклени кътове, килими, масички и столчета , TV , DVD системи, системи за пречистване на въздуха в помещенията, много играчки, дидактични материали, магнитни дъски и др. В детското заведение се обучават и възпитават целодневно деца на възраст от 1 до 7 години. Под ръководството на високо квалифицирани педагози и помощен персонал, спазвайки ДОИ и учебни програми децата овладяват знания по български език и литература, математика, изобразително изкуство, музика и физкултура.
В градината се набляга на чуждоезиковото обучение – децата изучават английски език, латинотанци, футбол и народни танци. ОДЗ № 58 е учебно-възпитателно заведение с утвърдено име и традиции, обучило и възпитало хиляди деца, някои от които вече лекари, учители, строители, репортери все достойни и добри хора.
При нас децата Ви ще са заобиколени от  уютна обстановка  и обградени с много внимание и любов.
Заповядайте и Вие при нас!

Контакти

ОДЗ № 58 СЛЪНЧЕВО УТРО

София, кв. Челопечене, ул. Яне Стоянов 19