BGRegistar.com

ОГНЕНА ХРИЗАНТЕМА ЕООД

Информация

ОГНЕНА ХРИЗАНТЕМА ЕООД е основана през 1993 година в гр. Панагюрище и е първата частна фирма с редовно заверен държавен лиценз в България.

 

 

Основният предмет на дейност са пиротехническите ефекти:

 

  • празнични професионални фойерверки /зари/;
  • увеселителни фойерверки за концерти, шоу спектакли и партита;
  • сценична пиротехника за изяви на открито и закрито;
  • специални пироефекти за рекламни и музикални видеоклипове, киното и телевизията;
  • проектиране и изпълняване на взривни работи и специални взривни работи при утежнени условия в населени места и промишлени обекти.

 

 

ОГНЕНА ХРИЗАНТЕМА ЕООД предлага в зависимост от часа /през деня или вечерно време/ и мястото на тържеството /в зала или на открито/ комбинации от различни видове ефекти на високата и ниската пиротехника, на които ще могат да се насладят възможно най-голям брой зрители.


Разполагаме с екип от правоспособни специалисти пиротехници, взривници и проектанти на взривни работи. През изминалите години натрупахме богат опит в организирането на шоу спектакли с фойерверки в гъстонаселени градски райони, в присъствието на многобройна публика.

 

За улеснение на нашите клиенти предлагаме пакетни цени, които включват универсални програми с използвано богато разнообразие от фойерверки.

 

Шоуто може да бъде реализирано и с избрани от клиента артикули. Фирмата работи с висококачествени пироизделия собствен внос от най-реномираните производители на професионални артикули. Имайки предвид присъствието на многочислена и разнородна публика отделяме особено внимание на безопасността на зрителите и архитектурното пространство.

Контакти, адрес и телефони

Адрес:

ОГНЕНА ХРИЗАНТЕМА ЕООД 4500 Панагюрище, ул.Макгахан 2A, п.к.25, Бизнес сграда

Иван Иванов - Управител моб.тел.: +35988 7 985 441

Email: office@ognena-hrizantema.eu

Web site: www.ognena-hrizantema.eu

Facebook: Огнена Хризантема ЕООД / Fiery Chrysanthemum ltd

 

 

Работно време на обекта

Офис/Оръжеен Магазин – Магазин за оръжия, боеприпаси и пиротехнически изделия – пиратки, римски свещи, фонтани, пиробатерии, заря и други.

 

от Понеделник до Петък - 10:30-14:00ч, 14:30-19:00 ч

Събота - 10:00-14:00ч

Почивен ден: НеделяКонтакти

ОГНЕНА ХРИЗАНТЕМА ЕООД

Панагюрище, ул. Макгахан 2A, п.к.25, Бизнес сграда
0887985441
0888554465