BGRegistar.com

ОБЕДИНЕНА МЛЕЧНА КОМПАНИЯ АД

Информация

ОБЕДИНЕНА МЛЕЧНА КОМПАНИЯ АД

Обединена млечна компания АД съществува от 1998 година със седалище град Пловдив. Развива своята дейност в областта на промишлеността и производствота. Занимава се с производството на млеяни продукти.

 

Обединена млечна компания АД е водеща в млекопреработвателния бранш, с дългогодишения си опит в родното производство на кисело и прясно мляко и хубаво българско сирене, датиращо от 1953 година. Това е най-голямата млечна компания в България, която развива млечния бизнес, като подпомага всички други обвързани  в този бранш – млекосъбиране, традиционна и модерна търговия.

 

Едни от най-популярните български млечни продукти носят марката Верея, Фибела, Виталакт, Русалка и Ханско. Всички те се произвеждат и предлагат на пазара от Обединена млечна компания АД.

 

Компанията е популярна и в чужбина с качеството на своето киселото мляко и млечни продукти. Киселите млека са натурални и без консерванти, с живи български закваски и  имат невероятен вкус.

 

Сиренето на ОМК АД се прави от първокачествено мляко и по традиционна технология на зреене. Отличното му качество води до търсене и износ на различни международни пазари. ОМК е една от големите износителки на българско овче и краве сирене за Русия, САЩ, Ливан и много други държави.

 

                 

Контакти

ОБЕДИНЕНА МЛЕЧНА КОМПАНИЯ АД

Пловдив, бул. Дунав 3
032900100, 029706969