BGRegistar.com

НЮ ГРИЙНЪРИ ЕООД

korres дива роза, билков сироп за гърло, висококачествена гръцка козметика, вносител на висококачествена гръцка козметика, вносител на козметика korres, грижа за коса, грижа за лице, грижа против стареене, грим, гръцка натурална козметика, елитна парфюмерия софия, кисело мляко, козметика без парабени, козметика без парабени софия, луксозна гръцка козметика, макиаж, масло за напукани устни различни аромати, натурална козметика за коса, натурална козметика за лице, натурална козметика софия, натурални слънцезащитни продукти, ню грийнъри, онлайн продажба на гръцка козметика, онлайн продажба на гръцка козметика korres, онлайн продажба на козметика, онлайн продажба на натурална козметика, парфюмери, парфюмерия в софия център, продажба на натурална козметика софия, продажба на продукти с марка korres пловдив, продажба на продукти с марка korres софия, сироп за гърло с мед, хомеопатичен сироп за гърло, хомеопатична паста за зъби

Информация

ЗА НАС

Парфюмерия София центърНю Грийнъри ЕООД е вносител и търговец на гръцката козметична марка KORRES, собственик на сайта www.korres.bg.

 

Фирмата управлява сайта, който осигурява възможност за онлайн покупка на висококачествена натурална козметика. 

 

 

KORRES

 

Korres е гръцка козметична марка, носеща името на своя създател Георгиос Корес. Марката е създадена през 1996 година и е вдъхновена от най-старата хомеопатична аптека в Атина.

 

В наши дни портфолиото на Korres включва повече от 400 натурални и сертифицирани органични продукти грижа за лице, тяло, коса, парфюми, грим и слънцезащитни продукти.

 

 


БИЛКИ

 

Всички продукти са разработени на базата на натурални съставки. Гръцката флора е световно известна с богатството си от видове - повече от 6500 растителни вида, от които 1200 ендемични. Партньорите - производители избират най-подходящия регион за култивиране на всяка билка по отношение на климат и почви, като в същото време защитават застрашените от изчезване видове.

 

 

 

КООПЕРАЦИИвисококачествена гръцка козметика

 

След разглеждане на резултатите от своите проучвания върху растенията от избраните райони, Korres създават кооперации, базирани на подкрепата на местното общество, обществените организации и земеделските кооперативи. Социалните критерии като безработица и слабо развити селски райони, както и необходимостта от финансиране, са основна част от този процес.

 

 

 

ЕКСТРАКЦИИ

 

Работейки заедно с Фармацевтичния факултет на Атинския Университет, Korres създават примерен уред за екстракции, абсолютно безвреден за околната среда. Този уред - първият в Гърция, дава възможност да се извличат и изолират активните съставки, за да се получат клинично доказано ефикасни, органични и натурални екстракти с превъзходно качество.

 

 

 

ИЗСЛЕДВАНИЯ

 

Лабораторията на Korres разработва продукти на базата на последните приложни изследвания, изцяло съобразени с ангажимента на марката да създава натурални, нежни за кожата и екологични продукти, без компромиси по отношение на безопасност и ефикасност, в собствена, сертифицирана производствена база. Избягва се използването на химически вещества като минерални масла, силикони, парабени, пропиленгликол и др. Тези химикали са заменени с натурални съставки. 

Контакти

Aдрес: област София (столица), община Столична
гр. София 1504
район Средец
ул."Кракра" No 12, магазин


Електронна поща: newgreenery2015@gmail.com;  

korres.bulgaria@gmail.com

 

Тел. за контакт: 0879545403

www. korres.bg 

 

Продуктите на KORRES се предлагат в представителния магазин KORRES на адрес гр.София, ул.Кракра 12, тел.за контакт: 0879545410; в магазин BEAUTY LAB, гр. София, ул. Цар Иван Шишман 12Б, тел. за контакт: 0888493545 и в аптечната мрежа в София, Пловдив, Бургас, Кюстендил. Търсете и онлайн на адрес www.korres.bg.

Контакти

НЮ ГРИЙНЪРИ ЕООД

София, ул. Кракра 12, Магазин
0879545403, 0879545410