BGRegistar.com

Национален учебно-логистичен център на БЧК - Хотелски комплекс

Хотелски комплекс

Хотелският комплекс на Националният учебно - логистичен център на БЧК е категория две звезди, състоящ се от пет отделни сгради, разположени на обширна терасовидна територия в борова гора. Подходящ за хора с белодробни проблеми поради чистият въздух и доказаните лечебни свойства.


Предлага настаняване в удобни и комфортни стаи, предлагащи уют и подходящи условия за почивка в творческа атмосфера.


Комплексът разполага с 44 стаи - 27 с две легла, 16 с три легла, 7 с едно легло / тип спалня / и 2 апартамента, както и 26 места на двуетажни легла подходящи за деца.

 

Всички помещения са реиновирани, оборудвани със самостоятелен санитарен възел, телевизор, интернет, електрическо отопление, пригодени за ползване през зимния период.


НУЛЦ на БЧК предоставя идеални условия за фирмени обучения, зелени училища, провеждане на семинари, конференции, тренинги, тиймбилдинги и обучения по проекти и програми.

 

Създадени са подходящи условия за индивидуална почивка, краткотраен отдих на семейства и приятели, както и частни бизнес командировки.


Гостите на центъра могат да се възползват от многото спортно развлекателни съоръжения и мероприятия.


Цените в хотелския комплекс са напълно достъпни, с отстъпки и намаления за големи групи и продължителен престой.

 

За удобство на гостите комплексът разполага с ресторант със сто и десет места, покрита тераса и открити площи през лятото. Предлага богато и разнообразно менюто, съобразено с индивидуалните изисквания на всеки отделен клиент.

 

През пролетно - летния сезон, предлага барбекю на дървени въглища.

 

Организира фирмени партита, сватбени тържества, абитуриентски балове, детски увеселения, както и честване на лични и семейни празници.

 

Базата работи целогодишно.

 

Контакти

Национален учебно-логистичен център на БЧК

Лозен, с. Долни Лозен, обл. София, ул. Половраг 31
029926884, 029926814
0889601260, 0889601220
029926814