BGRegistar.com

НС-ИНДЪСТРИС ЕООД

Информация

НС Индъстрис ЕООД

НС-ИНДЪСТРИС ЕООД е дружество, лидер в областта на консултирането при покупка или продажба на недвижими имоти.

 

Компанията предлага разнообразни решения за клиентите си. Всеки проект е съобразен с нуждите и изискванията на клиента.


Компанията е специализираna в покупката, продажбата и управлението на различни видове имоти: Офиси, Търговски площи, Жилища, Ваканционни имоти.


НС - ИНДЪСТРИС предоставя на своите клиенти професионални инвестиционни и консултантски услуги, цялостни съвети на инвеститори и собственици на сгради както по отношение на придобиването на активи, така и по отношение на тяхната продажба.


Специалистите, заети в NC Industries осигуряват на клиентите най-подходящата информацията за пазара, както и препоръчки за най-подходящата и изгодна стратегия.


Екипът от квалифицирани служители, се състои от консултанти и специалисти, утвърдили се с богат опит и задълбочени познания в сферата на търговските и индустриалните сделки с недвижими имоти с цел осигуряване на консултанстски услуги за бизнес възможности.

 

НС Индъстрис ЕООД

 

НС - ИНДЪСТРИС разполага със собствен инвестиционен инструмент, работещ за реализирането на нискорискови печалби, използвайки основно жилищни и търговски имоти.


Компанията предлага консултации и сътрудничество за създаването и регистрацията на компании – от тяхното структуриране до изпълнението на необходимите процедури по регистрацията на дружеството.


NC Industries предлага правна, финансова и маркетингова подкрепа, за да гарантира точен пазарен анализ и прецизни консултации по отношение на търговското и дружественото право, необходими за да ограничават рисковете за чуждестранните инвеститори.

 

"Качество, прецизност, отношение!" 

 

Контакти

НС-ИНДЪСТРИС ЕООД

София, ул. Вихрен 10
028629026
0885988080, 0887431343
0286290874