BGRegistar.com

НСИ - НЕО СТИЛ ИНЖЕНЕРИНГ ООД - Представителство

Представителство

НСИ - НЕО СТИЛ ИНЖЕНЕРИНГ ООД

НЕО - Стил Инженеринг ООД официално представлява на българския пазар няколко водещи европейски фирми - производители на висококачествени специализирани материали и интегрирани системи за защита на строителни конструкции :

 

AXTER - Франция и ESHA - Гърция - хидроизолационни материали и системи за плоски и скатни покриви, за фундаменти и сутеренни стени, за резервоари и басейни, механизирани и автоматизирани покривни капандури и окачени структурни фасади.

 

MWSWISSPOR - Румъния, SWISSLAN - Румъния и TOPLAN - Румъния - топлоизолационни материали и системи, експандиран пенополистирол, екструдиран пенополистирол, базалтови минерални вати.

 

CAPAROL - Германия - дисперсни и акрилатни бои, силикатни и минерални мазилки, саморазливни индустриални, подове, лакове, грундове и лепила, продукти с бактерицидно и фунгицидно действие за постигане на т.нар. чиста среда, защитни и декоративни покрития.

 

FATRA - Чехия - висококачествени хомогенни и хетерогенни винилни подови настилки и аксесоари, износоустойчиви електростатично проводящи антистатични трудногорими.

 

НСИ - Нео Стил Инженеринг ООД се стреми стриктно да изпълнява своите задължения и поети отговорности - срокове на доставка, срокове за изпълнение и качествено полагане на материалите.

 

Дружеството е готово да съдейства за решаването на всеки един конкретен случай, независимо от неговата сложност и трудоемкост.  

 

За времето на своето съществуване НСИ - Нео Стил Инженеринг ООД, се е утвърдила и наложила, като една от най - добрите фирми в строителния бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.

Контакти

НСИ - НЕО СТИЛ ИНЖЕНЕРИНГ ООД

София, кв. Лозенец, ул. Любата № 14 - 22, вх.Б, ет. 8, ап.75
029296944