BGRegistar.com

НСИ - НЕО СТИЛ ИНЖЕНЕРИНГ ООД

Информация

НСИ - НЕО СТИЛ ИНЖЕНЕРИНГ ООД

НСИ - Нео Стил Инженеринг ООД е фирма със седалище град София.

 

Развива своята дейност в областта на строителството.

 

Модерна строителна фирма спрециализирана в проучване, пълен инженеринг, строителство и реконструкции, както и в специфичните дейности и технологии по защитата, поддръжката и реновирането на сгради и съоръжения.

 

Дружеството предлага на пазара най - новата услуга - фасилити мениджмънт.  

 

Работи в следните направления - строителство, ВиК, електро и доставки, хидро и топлоизолации и фасилити мениджмънт.

 

Разполага със съвременно материално - техническо оборудване, необходимо за осигуряване на ефективна и висококачествена работа, специализирани машини и уреди, автотранспорт и складови площи.

 

Във фирмата работи екип от висококвалифицирани специалисти, професионалисти със стаж, притежаващи отличен инженерно - технически потенциал и възможност за решаване на различни по сложност проблеми, дългогодишен опит в ръководството и изпълнението на строителство и реконструкции на обществени и промишлени сгради.

 

Процесите по проектиране, планиране и финансова отчетност са изцяло автоматизирани.

 

Ръководният персонал и голяма част от работниците, са работили на обекти в Германия, съвместно с водещи фирми от строителния бранш, като Дикерхоф и Видман /DIWIDAC/ и Peter Gross.

 

Изпълнили са обекти от сферата на обществено и жилищно строителство в градовете  Бад Кройцнах, Дармщадт, Кайзерслаутен и Кьолн. Обектите са предадени в много добро качество по немския стандарт FOB.

 

Опитът и натрупаните знания, позволяват да бъдат внедри нови технологии и високи изисквания към качеството на завършения строителен продукт, на изпълняваните от фирмата обекти.

 

Изградени са специализирани звена за изпълнение на хидро и топлоизолационни системи със специализация във Франция и Германия.

 

НЕО - Стил Инженеринг ООД  е член на Българската Строителна Камара, серитфицирана е по ISO 9001:2008, преминала е първия сертификационен етап по ISO 14001:2005 и OHSAS 18001:2007. 

Контакти

НСИ - НЕО СТИЛ ИНЖЕНЕРИНГ ООД

София, кв. Лозенец, ул. Любата № 14 - 22, вх.Б, ет. 8, ап.75
029296944