BGRegistar.com

НОРДСТУДЕО

Информация

НОРДСТУДЕО

 

 

НОРДСТУДЕО е езикова школа, основана през септември 2001г., като първата в България частна школа, специализирана в преподаването на езици от Германската група. От тогава школата организира и провежда обучението на възрастни по Нидерландски, Датски, Шведски, Норвежки и Фински език, разделено на 3 или 4 нива.

 

По-късно дейността на школата се обогатява, като започват да се предлагат и специализирани и разговорни курсове по съответните езици. В последствие в програмата биват включени и курсове по Български език за чужденци.

Поради големия интерес школата въвежда дистанционни курсове за тези, които не живеят в София или нямат възможност да посещават редовните занятия.

 


Школата работи с утвърдени преподаватели, лектори от Софийския университет „Св. Климент Охридски”. По-горните нива се водят от преподаватели от съответните северни страни, така че обучаващите се да имат възможността да практикуват езика с човек, за когото този език е майчин.

 

 

В обучителния процес се използват най-новите образователни системи, а в допълнение на тях школата е разработила граматически помагала.

Контакти

НОРДСТУДЕО

София, бул. Христо Смирненски No 44, вх. В, ет. 2
0029631765