BGRegistar.com

НОВ СИЛУЕТ

Информация

НОВ СИЛУЕТ

 

НОВ СИЛУЕТ предлага на българския пазар луксозно и стилно дамско и мъжко бельо, разнообразие от бански костюми.

 

Философията на фирмата е, че бельото е не само част от облеклото, а и емоционална вещ, създадена, за да съблазнява и придава нова стойност на силуета.

 

Моделите в дамската колекция на НОВ СИЛУЕТ са предназначени за тези чувствителни жени, за които красотата и романтиката са част от начина им на живот.

 

Огромното разнообразие от практични до смело авангардни предложения имат една цел - задоволяване вкуса и на най - суетните дами.

 

Различните стилове в мъжката колекция дават възможност на всеки да намери своето бельо, усещайки новото измерение за комфорт и мекота.

 

Основана само преди няколко години, българската марка НОВ СИЛУЕТ вече се е наложила и утвърдила със своето присъствие във всички големи градове на страната. Европейското качество на педлаганото бельото има добър прием в Унгария, Сърбия, Германия и други.

 

С респект от традициите и в крак с новостите, с доказаното качество и приемливи цени, НОВ СИЛУЕТ достига до все по - широк кръг от клиенти.

 

Използването на луксозни материи в последните модни линии доближават младата българска марка до лидерите в областта на интимната мода, а новаторския дизайн и специфичното предлагане утвърдиха НОВ СИЛУЕТ - в изкуство от съблазън.

 

НОВ СИЛУЕТ предлага висококачествено стягащо бельо от Испания и аксесоари за елегантната и взискателна жена.


Колекцията на YERMA INTIMA - Испания предлага богато разнообразие от модели стягащо и моделиращо бельо, което е отлично средство, благодарение на което лесно се постига по - стегнат силует и изящна визия.

 

Стягащо бельо - тайната на изкусителната женственост. Ако мечтаете да прикриете натрупаните килограми в областта на корема или бричовете, можете да го направите реалност със стягащите колани и корсети. Специално избраният материал и перфектна кройка на моделите предотваратяват образуването на гънки и врязването на дрехите по талията. Подбраните модели стягащо и моделиращо бельо са предназначени както за естетическо използване, така и за след хирургически интервенции или раждане.


Антицелулитно стягащо бельо YERMA INTIMA съдържа микрокапсули с: Kофеин, Ретинол, Серамиди, Маслени киселини, Vitamin E и Aloe Vera. Под въздействието на телесната температура микрокапсулите се разтварят и кожата усвоява прибавените активни елементи. За оптимален ефект се препоръчва всекидневно използване на бельото в продължение на четири седмици.

 

Контакти

НОВ СИЛУЕТ

София, ул. Парчевич 32, ет. 1, ап. 3
029854305, 082823196
0888534498
029801287