BGRegistar.com

НОВОМЕС ООД

Информация

НОВОМЕС ООД

Новомес ООД е създадена 2001 година.

 

Съвременно и високо - технологично месопреработвателно предприятие, изградило своята база в сърцето на слънчевото Ново село, Пловдивска област.

 

Произвежда и предлага голямо разнообразие от висококачествени месните продукти.

 

Новомес ООД е фирма с доказано име и утвърдено високо качество на продуктите. Произвежда и предлага над двеста асортимента, разделени в десет групи продукти - месни разфасовки и заготовки, варено  пушени и малотрайни колбаси, варено - пушени меса, сурово - сушени деликатеси от раздробено и нераздробено месо, млени меса и сурови наденици, пилешка разфасовка и птичи продукти. 

 

Новомес ООД осигурява работа на повече от сто специалиста, които квалифицира за работа в производствените си линии. За производството на месните продукти се използват най  - модерни машини, съоръжения и технологии на водещи в бранша компании.

 

Новомес ООД работи с прясно месо добито от специална селекция български животни. За по - малко от десет години, фирмата е разработила и поддържа над двеста отделни продукта, задоволяващи и най - претенциозните вкусове.

 

Новомес ООД произвежда и предлага висококачествени продукти, , които са неустоимо изкушение за всяка трапеза.

 

Подхожда с респект към здравето на своите потребители - ето защо в месните артикули няма т.н. подобрители като кожи, кожни емулсии и машинно добити меса.

 

Фирмата разполага с отлично функционираща дистрибуторска мрежа в страната.

Контакти

НОВОМЕС ООД

Ново село, община Стамболийски
0899979770