BGRegistar.com

Нова Форма БГ ЕООД

Информация

Нова Форма БГ ЕООД е един от лидерите на пазара с традиции в сферата на строителството. Изградила сериозен имидж на базата на натрупания богат управленски и строителен опит. Наложила и утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа.


Специализирана в извършване на строително-монтажни дейности, замазки, мазилки, шпакловки, бояджийски услуги, монтаж на окачени тавани и други строителни услуги.


Разполага със собствени ресурси и работни групи , с които осигурява максимално кратки срокове, високо качество и прецизност на изпълняваните строителни дейности.


Философията, която следва през годините е привличане на повече клиенти в условията на конкуренция и пазарна икономика.


Строителната компания се ползва с доверието на финансовите институции и е в състояние да представи фирмени и банкови гаранции за изпълнението на проектите. Работи на високо професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.


Стреми се да поддържа доброто си име на строителния пазар, предлагайки разумни цени, добро качество и изпълнение на проектите в срок.


Нова Форма БГ е с репутацията на коректна фирма, която благодарение на своята далновидност и гъвкава политика, на експедитивната си и прецизна работа, успя да се наложи като лидер на пазара в строителния бранш.


Постоянното желание за развитие и предоставяне на висококачествени и надеждни услуги са нещата, които правят дружеството предпочитан партньор за работа и осъщестъвяване на проекти.


Компанията се представлява от г-н Ивайло Бешлийски в качеството на Управител.

 

Контакти

Нова Форма БГ ЕООД

София, ул. Лайош Кошут 10
0885565396, 0898770904