BGRegistar.com

Нова баня ООД

Информация

Информация

Нова баня ООД - решения за банята и за интериора в дома

 

Нова баня ООД се е наложила и утвърдила като една от водещите в предлагането на ефективни индивидуални решения не само за банята, но и за цялостния интериор в дома.


Работи за своите клиенти, като залага на високо качество и конкурентните цени, фокусирайки дейността си върху удовлетворяване на техните нужди, съобразно специфичните им потребности и финансови възможности.


Магазините на Нова баня в град София предлагат богат асортимент от обзавеждане за баня, фаянс, теракот, гранитогрес, душ кабини, вани, смесители, хидромасажни панели, мебели за баня, аксесоари и всичко необходимо за осигуряване на комфорта и уюта във всеки дом.


Разнообразието от модели на водещи марки и уникалните дизайнерски решения ще удовлетворят и най-претенциозните клиенти.


Ценовата политика на фирмата е съобразена с пазарните условия и предлага добро съотношение между качество и цена на продуктите.


Успехът на Нова баня ООД се основава на способността и да изгражда и поддържа трайни и успешни връзки със своите клиенти и партньори.


Фокусът на дейността е насочен върху задоволяването на техните нужди, дарявайки им комфорт, красотата и добро настроение посредством предлаганата богата гама от стоки за дома и банята на достъпни цени.

 

Контакти

Нова баня ООД

София, кв. Манастирски ливади, бул. Тодор Каблешков 61
0889915115