BGRegistar.com

Новара - Плус България АД

Информация

Новара-Плус България ЕАД е търговско дружество, учредено през 2003 година със седалище град София.

 

Компанията е официален представител на унгарските фирми – NOVARA PLUS ZRT, BERGEE Kft и италианските – Ritmio, Idral, Daniel и Remer.


Новара-Плус България предлага на българския пазар, на едро и дребно, висококачествени смесители, умивалници, плотове за баня, кухня, душ-кабини, поддушови корита, аксесоари за баня, фиринги и ВиК резервни части, фаянс и теракот, структури за вграждане.

 

Новара Плус

 

Компанията предлага активни цени и безплатни доставки, за магазини, строителство и реновиране на сгради, хотели и спа-центрове.


Смесителите и аксесоарите, предлагани от Новара-Плус България са, както традиционни и с ретро форми, така и такива със съвременен и авангарден дизайн.

 

Новара Плус

 
Смесителните батерии са с висококачествени керамични затварящи механизми, които са съобразени с европейските стандарти и притежават Сертификат за качество EMI-TUV.


Нова-Плус България предлага структури за вграждане Алкапласт – тоалетни казанчета за вграждане, предназначени за конзолни и стоящи тоалетни чинии, с двойни бутони. Сред асортимента ще откриете още структури за умивалници, бидета, стационарни и електрически писуари.

 

Новара Плус

 

Предлагат се стандартни пластмасови казанчета, дъски за тоалетни чинии, метални и пластмасови сифони за вани и много други продукти за обзавеждане на баня.


В шоурума на Нова-Плус България се предлагат продукти с марка КУМА. Те се изработват от мрамор, гранит, гранули и „терассо“ мозайка по метода на отливане.

 

Контакти

гр. София, ул. Веселин Ханчев 3


тел.: 029251142

факс: 029252366


имейл: novara@abv.bg

сайт: www.novara-plus.com

 


Шоурум


гр. София, ул. Пиротска 126-130


Работно време:


Понеделник - Петък: от 10:00 до 19:00 часа

Събота: от 10:00 до 14:00 часа

 

Контакти

НОВАРА-ПЛУС БЪЛГАРИЯ ЕАД

София, ул. Веселин Ханчев 3
029251142
029252366