BGRegistar.com

НИКОЛ - Н ООД

изграждане на системи за пречистване на вода, качествена обратка и пречистване на води софия, никол н оод, никол н предпочитан партньор за работа, никол н софия, обработка и филтриране на вода за битови нужди, обработка и филтриране на вода за промишлеността, обработка на сондажни и кладенчови води , подготовка на води за болнични заведения , подготовка на води за здравни заведения , препоръчана фирма за пречистване на води софия, пречистване на вода за промишлеността, пречистване на води за безалкохолни напитки , пречистване на води за винопроизводство , пречистване на води за хранителната индустрия , продукти за системи за свръхчисти води, промишлени системи за пречистване на вода, системи за пречистване и обработка на вода, системи за пречистване на вода за бита, системи за филтриране на вода за бита, специализирана фирма за обработка на води софия, специализирана фирма за пречистване на води софия, филтриране на вода за промишлеността, фирма занимаваща се с печистване на води софия, фирма занимаваща се с филтриране на води софия, фирма предлагаща продукти за обратна осмоза

Информация

НИКОЛ - Н ООД

 

Никол - Н ООД е българска компания, учредена през 1991 г. със седалище град София.

 

Специализираната и дейност е свързана с работа по проблемите на водата за битови нужди.

 

През 1999 г. е сформирано звено за обработка на води за производствени нужди, в което работят водещи специалисти в областта.

 

От основаването си до днес, компанията е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша. Монтирани са голям брой промишлени системи за пречистване на водата.

 

Предлаганите продукти и услиги са строго индивидуалени, целящи задоволяване предпочитанията на клиентите.

 

Екипът, зает в компанията работи професионално, отговорно, в крак с новото време, печелейки доверието на своите клиенти и партньори. Компанията широко е стъпила на пазара и се радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.

 

През годините Никол - Н се е наложила успешно на българския пазар, посредством високото качество и достъпните цени на предлаганите продукти и услуги.

 

Стреми се да обслужва своите клиенти максимално бързо, с индивидуално внимание и коректно отношение.

 

Предлагайки професионализъм и прецизност на работа, Никол - Н се е наложила и утвърдила, като една от най - добрите фирми в своя бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.

 

Компанията се представлява от г-жа Наталия Николова в качеството на Управител.

 

Контакти

НИКОЛ - Н ООД

София, ж.к. Люлин 10, ул. Архиепископ Прохор Охридски № 21
028274177
0879006130, 0879006137