BGRegistar.com

НИКИ ЕООД

Информация

Информация

Вече 18 години Ники ЕООД е водещ европейски партньор в производството на метални изделия за търговско оборудване, продуктово позициониране и бутиково представяне на множество брандове.

От креативната идея и планирането до техническото конструиране и производство, ние Ви предлагаме различен вид дисплей за мястото на продажбата (POS/ POP и Shop-in-Shop Systems).


Стандартен дисплей или индивидуална разработка, благодарение на технологичното ни оборудване, ние обработваме всички видове суровини – профили, тръби, ламарина, както и неръждаема стомана и алуминий, за да отговорим на Вашите високи изисквания.


Натрупания опит през годините ни дава възможността да работим с най-добрите произодители на акрилни детайли, стикери, плакати, сито печат, за да завършим Вашият проект с финес.
Ние гарантираме високо качество и професионализъм, защото за нас металът е начин да творим съвършенни неща.


Уверете се в нашите компетенции и опознайте разнообразния метален свят на НИКИ.

Продукти

Нашите продукти излизат от рамките на стандартите, тъй като всеки дисплей е внимателно планиран, проектиран и конструиран спрямо Вашите специфични изисквания и иновативен дизайн. Дали ще произведен стелаж за пода, висящ на стената, въртящ се или цялостна презентационна стена, за нас е удоволствие да направим това, от което се нуждаете:

 

  • Shop-in-Shop/ Магазин в Магазина
  • Brand Displays/ Продуктови стелажи
  • Sales Stands/ Промоционални щендери
  • Custom Made Displays/ Бутикови стелажи

 

 

Контакти

НИКИ ЕООД

Правец, пл. Тодор Живков 2
071332296
0884161673
071332051