BGRegistar.com

НИКИКА - 90 ООД

Информация

НИКИКА - 90 ООД

Никика - 90 ООД е фирма със седалище град Бургас.

 

Създадена от висококвалифицирани специалисти с цел изграждане на мощна и независима компания, която чрез своята модерна и отлично оборудвана материална база да осъществява производството на електрически табла и комплектни комутационни устройства за напрежение до 1000 V.

 

Чрез фирмената си политика, подчинена на сигурността, качественото производство, акуратността и точността в отношенията с клиентите, фирмата се явява водеща компания в своя бранш на територията на България.

 

Никика - 90 ООД прои звежда и предлага :

 

 - Главни и разпределителни табла за градски трафапостове до 630 кVА.

 - Табла за електрически централи и подстанции.

 - Разпределителни шкафове за кабелни мрежи ниско напрежение.

 - Специализирани табла за строителни обекти.

 - Електромерни табла за жилищни и обществени сгради.

 - Командни шкафове за управление на технологични линии.

 

Никика - 90 ООД има въведена в експлоатация  инсталация за специална декорация на метали, т.нар имитация на дърво или дървен ефект - златен дъб, череша, орех и махагон, прахово боядисване на алуминиеви профили с дължина доседем метра.

 

Боядисването в дървесен ефект на алуминиевите профили се извършва в специална инсталация с дължина девет метра при температура  от 200 C° под постоянен вакуум. Технологията и материалите за постигането на този ефект са на DECORAL SYSTEM - Италия.

 

Фирмата е насочила своите интереси както към големите индустриални предприятия, така и към средни и малки фирми и дребни потребители.

 

Дългогодишните партньорски връзки със своите клиенти Никика - 90 ООД дължи на печелившата формула - сигурност, качество и коректност.

 

За времето на своето съществуване Никика - 90 ООД се еутвърдила и наложила, като една от най -  добрите в своя бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор. 

Контакти

НИКИКА 90

Бургас, кв. Славейков, ул. Янко Комитов № 16
056880893, 056880068
0893354611