BGRegistar.com

НИКАС БЪЛГАРИЯ ЕАД

Информация

НИКАС БЪЛГАРИЯ ЕАД

 

НИКАС БЪЛГАРИЯ ЕАД е фирма със седалище Ботевград, ул. Цар Иван Шишман 39.

 

Произвежда и предлага голямо разнообразие от месни продукти и деликатеси.

 

Никас е компания, основана в Атина от Панайотис Никас през 1967 година. През 2004 година променя своя облик от семеен бизнес в професионално управлявана компания.

 

Никас разполага с два завода, един в Атина - Гърция и един в Ботевград - България.

 

Никас България е основана през 1996 година. През годините фабриката е разширена, за да се осигури по - голям капацитет на местата за съхранение и производство в съответствие със стандартите на Европейския съюз.

 

Никас поддържа партньорски отношения с едни от най - големите и важни клиенти на българския пазар. Продуктите с марак Никас се предлагат в цялата страна. Компанията работи успешно с основните търговци на едро и дистрибутори в отделните региони.

 

НИКАС БЪЛГАРИЯ ЕАД е оторизирана да изнася продукти от сектор “Месо” от България за други страни - членки на ЕС от 1 януари 2007 година.

 

Вече четиридесет и седем години Никас се стреми да предлага разнообразни продукти удовлетворяващи вкусовете и изискванията на своите клиенти.

 

Дългогодишният опит, иновативността и високото качество на предлаганите продукти са в основата на успеха на компанията, която ще продължи да задоволява нужди на клиентите, предоставяйки им богата гама месни продуктите с марка Никас.

 

Благодарение на несравнимото качество на широката гама продукти Никас успешно поддържа лидерска позиция на пазара.

 

 

Контакти

НИКАС БЪЛГАРИЯ ЕАД

Ботевград, ул. Цар Иван Шишман 39
072366340, 072366342
072366341