BGRegistar.com

НИКАКОМ ЕООД

Информация

НИКАКОМ ЕООД

Никаком е търговска структура, в партньорство с транспортни фирми, което позволява транспортирането и дистрибуцията на стоките, както в България, така и в много други европейски страни. Един надежден наш партньор, разполага със склад под митнически контрол от 1000 m2, както и осъществява митническо агентство, което улеснява работата при транспорт в страни извън ЕС.

 

 

Вдигането на стоките се извършва от автомобилен парк, разполагащ както с брезентови камиони, така и с тип „фургони” от 36 m3 ( до 3 тона ) до 110 m3 ( 20 тона ).

 Напоследък, масовото поглъщане и глобализиране на големи структури, показва все повече, че разпространеният начин на работа, при който, компютърната система замества човешкия контакт не дава добри резултати. 

 

 

Качеството на една транспортна услуга не се изчерпва с посочен брой автомобили или определена информационна система, нито с голямото количеството работещ персонал и натрупан капитал, и обороти. Качеството е плод на лично отношение и дух, насочен към клиента и неговата стока от началото до края на извършване на транспорта!

 

 

Вашето спокойствие е преди всичко въпрос на избор. Ето защо, вие може да разчитате на нашия личен ангажимент, за да бъдете обслужени в най-кратък срок, при добра за вас цена и условия, отговарящи на Вашето искане. Нашата всекидневна цел е да Ви предлагаме решения и действия, а не проблеми. 

 

 

За нас ще е удоволствие да работим заедно с Вас!

 

 

Управител на дружеството е г-жа Николинка Петкова.

 

 

Контакти

НИКАКОМ ЕООД

София, ул. Цар Симеон № 86
029801294
0888003160
029801294