BGRegistar.com

Нещера ООД

euro палети, амбалаж от дървен материал ямбол, барове, бичене на трупи, дограма ямбол, дървен амбалаж по поръчка на клиента ямбол, дървени конструкции, дървени плотове, дърводелски услуги, дърводелски услуги на конкурентни цени ямбол, заготовки, изработка на маси, изработка на мебели, интериорни стълбища от дърво, качествени дърводелски услуги ямбол, кошери, монтаж, навеси, нещера оод, нещера оод ямбол, обработка на дървен материал, обработка на дървен материал ямбол, парене на дървесина, препоръчан производител на дървен амбалаж, производител на амбалаж от дървен материал, производител на дървен амбалаж ямбол, производител на евро палети ямбол, производител на нестандартен дървен амбалаж, производител на стандартен дървен амбалаж, производство на дървена ламперия, производство на дюшеме, скамейки, сушене на дървесина, фирма производител на дървен амбалаж ямбол

Информация

НЕЩЕРА ООД

НЕЩЕРА ООДНещера ООД е бългрска компания със седалище град Ямбол.

 

Динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, чиято дейност е насочена в производство на стандартен и нестандартен дървен амбалаж.

 

Произвежда висококачествени продукти от чиста и здрава дървесина, за нуждите на производители и търговци в страната.

 

Благодарние на богатия и дългогодишен опит в сферата си на дейност, фирмата гарантира висококачествени продукти, съобразено с нужди и изисквания на своите клиенти.

 

Нещера ООД произвежда и предлага палети, бокспалети, касети, щайги, сандъци, скари и други със стандартни размери, също така и  дървен амбалаж по поръчка на клиента.

 

Дървения амбалаж е предназначен за съхранение и транспорт на различни стоки и продукти. Произведен от висококачествена дървесина, добре обработена, за да издържа на големи натоварвания и различни атмосферни условия.

 

Производствената база на Нещера ООД се намира в град Ямбол. Цеховете са оборудвани със съвременна техника и машини за преработка на дървения материал и извършване на специфичните сглобки за съответните продукти.


Освен с производство на дървен амбалаж, Нещера ООД извършва и различни дърводелски услуги, включващи изработка на пейки, маси, столове и други.

 

Философията, която следва през годините е не само привличане на повече клиенти в условията на конкуренция и пазарна икономика, но и улеснение за тях, предлагайки решения за всеки бизнес, спазвайки принципите за лоялност, коректност и взаимно доверие.


Нещера ООД работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.


Стерми се да поддържа доброто си име на българския пазар, предлагайки гъвкави решения, съобразени с желанията на клиентите, разумни цени, добро качество и изпълнение на поетите ангажименти.


Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, Нещера ООД да се наложи като лидер в своя бранш. Радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.

 

Контакти

НЕЩЕРА ООД

Ямбол, ул. Страхил войвода 13
046662109
0878316061