BGRegistar.com

НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ЗДРАВЕЦ

Информация

Информация

 

В-8 ЕООД е собственик на агенцията за недвижими имоти ЗДРАВЕЦ със седалище град Велинград, ул. Св. Св. Кирил и Методий № 6, над Булсатком.

 

Развива своята дейност в областта на услугите. Една от водещите агенции за недвижими имоти в Южна България, която вече единадесет години успешно участва в пазара на имоти на територията на страната.

 

Агенция за недвижими имоти ЗДРАВЕЦ предлага имоти във Велинград и околностите, включително Юндола и язовирите Батак и Доспат.


Занимава се с посредническа и консултантска дейност по наемане, покупка, продажба и обслужване на недвижими имоти.


Агенцията за недвижими имоти ЗДРАВЕЦ предоставя различни услуги включващи:

 

  • Посредничество при покупко-продажба на всякакъв вид недвижими имоти - парцели, къщи, вили, апартаменти в района на Велинград, Цигов чарг / яз."Батак" /, Юндола, Сърница / яз. "Доспат " и на територията на страната.

 

  • Консултации и огледи на имоти.

 

  • Подготовката на документите за реализиране на покупко-продажбата до осигуряването на ипотечни и други заеми при най-добри условия за всеки отделен клиент.

 

  • Узаконяване, екзекутиви и смяна статута на земеделски имоти.

 

 

Клиенти на агеция Здравец са както физически лица, така също и фирми от България, Русия, Великобритания и други.


Развивайки дейността си, агенция Здравец се е наложила и утвърдила, заела добри позиции на българския пазар с недвижими имоти.

 

Ако тъсите да закупите или продадете имот се свържете с агенцията за недвижими имоти ЗДРАВЕЦ, която ще отговори на Вашите нужди!

 

 

Контакти

В-8 ЕООД - НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ЗДРАВЕЦ

Велинград, ул. Св. Св. Кирил и Методий 6, над Булсатком
035954416
0888778879