BGRegistar.com

НД - ГАЗ Фактор ЕООД

Информация

НД - ГАЗ Фактор ЕООД, град Добрич e специализирана в проектирането и изграждането на газови и отоплителни инсталации.

 

Фирма с доказано име, наложила и утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа. Стреми се да отговори на търсенето на българския потребител и максимално да го улесни, предлагайки решения за всеки.

 

Извършва монтаж на соларни инсталации, доставка на газови котли, радиатори и тръбни фитинги. Използва висококачествени материали с гаранция за професионално изпълнение на всеки проект и заявка.

 

НД - Газ Фактор ЕООД е компания с дългогодишен опит в изграждането на газорегулаторни станции. Предлага и осъществява гаранционно и извънгаранционно обслужване, ремонтни дейности на всички видове котелни инсталации.

 

Постоянното желание за развитие и предоставяне на висококачествени и надеждни услуги са нещата, които правят дружеството предпочитан партньор за работа и осъщестъвяване на проекти.

 

НД - Газ Фактор ЕООД е с репутацията на коректна фирма, която благодарение на своята далновидност и гъвкава политика, на експедитивната си и прецизна работа, успя да се наложи като лидер на пазара в своята област.

 

Друго направление в дейността на компанията е в продажбата на продуктите Рейгард, предназначени за защита от елктросмога и радиацията.

 

Продуктите Рейгард са истински енергиен пашкул за тялото, който му осигурява постоянна защита без усилия.

 
НД - Газ Фактор ЕООД предлага информационната вода на Йохан Грандер.

 

информационна вода грандер

 

Информационната вода е високопланинска изворна вода, обработена с високочестотен електромагнитен генератор. Тази вода не се променя от външни влияния.

 

 

Информационната вода променя всяка друга вода или флуид безконтактно. Тя придава жизненост и структурираност от висок порядък.

 

 

 

 

 

бионосители 

 

 

НД - Газ Фактор ЕООД осъществява продажба на Бионосители, предназначени за честотна профилактика и терапия на почва, растения и животни.

 

 

 

 

Контакти

НД - ГАЗ Фактор ЕООД

Добрич, ул. Хан Кардам № 5
058683460
0888656428, 0895415803