BGRegistar.com

НД - ГАЗ Фактор ЕООД

бионосители добрич, бионосители за терапия на почва, бионосители за честотна профилактика на почва, доставчик на информационна вода, доставчик на информационна вода добрич, изграждане на газови инсталации добрич, изграждане на отоплителни инсталации добрич, качествен монтаж на соларни инсталации, нд газ фактор, нд газ фактор добрич, нд газ фактор еоод, нд газ фактор еоод добрич, препоръчана фирма за газорегулаторни станции, препоръчана фирма за доставка на газови котли, препоръчана фирма за доставка на радиатори, препоръчана фирма за доставка на тръбни фитинги, препоръчана фирма за монтаж на соларни инсталации, продажба на бионосители добрич, продажба на информационна вода йохан грандер, продажба на продукти рейгард, проектиране на газови инсталации добрич, проектиране на отоплителни инсталации добрич, рейгард защита от електросмога и радиацията, ремонт на котелни инсталации, специализирана фирма за газови инсталации, специализирана фирма за отоплителни инсталации, съживяваща информационна вода на йохан грандер, фирма за изграждане на газорегулаторни станции, фирма за монтаж на соларни инсталации добрич, фирма за монтаж на тръбни фитинги добрич

Информация

НД - ГАЗ Фактор ЕООД, град Добрич e специализирана в проектирането и изграждането на газови и отоплителни инсталации.

 

Фирма с доказано име, наложила и утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа. Стреми се да отговори на търсенето на българския потребител и максимално да го улесни, предлагайки решения за всеки.

 

Извършва монтаж на соларни инсталации, доставка на газови котли, радиатори и тръбни фитинги. Използва висококачествени материали с гаранция за професионално изпълнение на всеки проект и заявка.

 

НД - Газ Фактор ЕООД е компания с дългогодишен опит в изграждането на газорегулаторни станции. Предлага и осъществява гаранционно и извънгаранционно обслужване, ремонтни дейности на всички видове котелни инсталации.

 

Постоянното желание за развитие и предоставяне на висококачествени и надеждни услуги са нещата, които правят дружеството предпочитан партньор за работа и осъществяване на проекти.

 

НД - Газ Фактор ЕООД е с репутацията на коректна фирма, която благодарение на своята далновидност и гъвкава политика, на експедитивната си и прецизна работа, успя да се наложи като лидер на пазара в своята област.

 

Друго направление в дейността на компанията е в продажбата на продуктите Рейгард, предназначени за защита от елeктросмога и радиацията.

 

Продуктите Рейгард са истински енергиен пашкул за тялото, който му осигурява постоянна защита без усилия.

 
НД - Газ Фактор ЕООД предлага информационната вода на Йохан Грандер.

 

информационна вода грандер

 

Информационната вода е високопланинска изворна вода, обработена с високочестотен електромагнитен генератор. Тази вода не се променя от външни влияния.

 

 

Информационната вода променя всяка друга вода или флуид безконтактно. Тя придава жизненост и структурираност от висок порядък.

 

 

 

 

 

бионосители 

 

 

НД - Газ Фактор ЕООД осъществява продажба на Бионосители, предназначени за честотна профилактика и терапия на почва, растения и животни.

 

 

 

 

Контакти

НД - ГАЗ Фактор ЕООД

Добрич, ул. Хан Кардам № 5
058683460
0888656428, 0895415803