BGRegistar.com

Начев ООД

pet, бели пластмасови чинии, богат асортимент опаковки на достъпни цени, богата продуктова гама опаковки ботевград, висококачествени опаковки на достъпни цени, изделия от пластмаса за хранителни цели ботевград, начев оод, опаковки, опаковки ботевград, опаковки на достъпни цени ботевград, опаковки на конкурентни цени ботевград, опаковки съобразно специфичните потребности, пластмасови изделия за еднократна употреба, пластмасови чинии без цвят, препоръчан производител на опаковки ботевград, производител на блистери, производител на опаковки ботевград, производител на пластмасови подложки за бонбони , производител на пластмасови тарелки, производител на платмасови кант, производител на подложки за бисквити, производител на тарелки, производител на цветни пластмасови чинии , производството на изделия от пластмаса, разнообразие от пластмасови опаковки

Информация

Начев ООД Ботевград

 

Начев ООД е модерна, динамично развиваща се българска компания учредена през 1991 година със седалище Ботевград.

 

Дружеството развива успешно своята дейност, благодарение на умелото управление на ръководния екип. Специализирано в областта на производството.

 

Първоначално обхватът на дейност включва производството на изделия за еднократна употреба от полистирол.

 

През годините Фирмата трупа опит и знания и се специализира в производството на изделия от пластмаса за хранителни цели и опаковки.

 

Дейността е фокусирана върху удовлетворяване нуждите на потребителите, предоставяйки различни видове опаковки за шоколадови бонбони и захарни изделия - чинии, подложки, прибори за еднократна употреба и други.

 

Начев ООД се стреми да отговори на търсенето на българския потребител придържайки се към високо качество, иновативно развитие и взискателен дизайн на предлаганите продукти.

 

Ценовата политика на фирмата е съобразена с пазарните условия и предлага добро съотношение между качество и цена на продуктите.

 

В момента Начев ООД работи с полистирол и PET, PP, PVC и произвежда над сто и осемдесет различни видове опаковки.

 

Фирмата е специализирана в произвдоството на пластмасови изделия за еднократна употреба:

 
- Чинии - бели и цветни


- Бъркалки


- Купи


- Купа с дръжка


- Канта


- Подложка за яйца


- Подложка за праскови


- Подложка за домати


- Подложка за бонбони


- Вилица

 

Начев ООД Ботевград

 

Начев ООД Ботевград

 

Фирмата предлага на своите клиенти цялостно обслужване - от идеята за опаковка, до нейното производство.

 

Пазарният дял на Начев ООД в този бранш е около 70% от общото производство в България.

 

Производствената база на фирмата се намира в Ботевград.

 

Начев ООД разполага с екип от високо квалифицирани специалисти, професионалисти с богат опит.

 

От 2004 година Фирмата е сертифицирана и работи по Система за управление на качеството, съгласно изискванията на ISO 9001:2000.

 

През 2009 година е разработена и внедрена Интегрирана система за управление, съответстваща на стандартите ISO 9001:2008 и OHSAS 18001:2007.

 

Благодарение на богатия опит трупан през годините, на своята далновидност и гъвкава политика, експедитивна и прецизна работа, Начев ООД успя да се утвърди като лидер на пазара, с изградено име на уважаван, доверен и предпочитан партньор.

 

Контакти

Начев ООД

Ботевград, бул. Цар Освободител 32
072366172
072360404