BGRegistar.com

Начев ООД

pet, богат асортимент опаковки на достъпни цени, богата продуктова гама опаковки ботевград, висококачествени опаковки на достъпни цени, изделия от пластмаса за хранителни цели ботевград, лидер в производството на изделия от пластмаса, лидер в производството на пластмасови изделия, лидер в производството на пластмасови опаковки, начев, начев оод, опаковки, опаковки ботевград, опаковки на достъпни цени ботевград, опаковки на конкурентни цени ботевград, пластмасови изделия за еднократна употреба, пластмасови опаковки за еднократна употреба, препоръчан производител на блистери ботевград, препоръчан производител на опаковки ботевград, препоръчан производител на опаковки за плодове, препоръчан производител на опаковки за храни, препоръчан производител на пластмасови тарелки, препоръчан производител на подложки за бисквити, препоръчана фирма за пластмасови опаковки, производител на бели пластмасови чинии, производител на качествени пластмасови опаковки, производител на опаковки за електронни изделия, производител на пластмасови подложки за бонбони , производител на пластмасови чинии без цвят, производител на цветни пластмасови чинии , разнообразие от пластмасови еднократни изделия, разнообразие от пластмасови опаковки

Информация

Начев ООД, БотевградНачев ООД е модерна, динамично развиваща се българска компания учредена през 1991 година със седалище Ботевград.

 

Фирма с доказано име, една от водещите на пазара специализирана в производството на изделия за еднократна употреба от полистирол. Дружеството работи успешно, благодарение на умелото управление на ръководния екип. 

 

Развивайки се през годините, трупайки опит и знания, компанията разширява дейността си, включвайки производството на изделия от пластмаса за хранителни цели и опаковки.

 

Успехът на Начев ООД се основава на способността да изгражда и поддържа трайни и успешни връзки със своите клиенти и партньори. Фокусът на дейността е насочен върху задоволяването на нуждите на клиента, предоставяйки различни видове опаковки за шоколадови бонбони и захарни изделия - чинии, подложки, прибори за еднократна употреба и други.

 

Начев ООД се стреми да отговори на търсенето на българския потребител, придържайки се към високо качество, иновативно развитие и взискателен дизайн на предлаганите продукти.

 

Ценовата политика на фирмата е съобразена с пазарните условия и предлага добро съотношение между качество и цена на продуктите.

 

В момента Начев ООД работи с полистирол и PET, PP, PVC и произвежда над 180 различни видове опаковки.

 

Фирмата е специализирана в производството на пластмасови опаковки за еднократна употреба:

 

  • Опаковки за храни, в съответствие с нормативните изисквания в тази област;

 

  •  Опаковки за електронни изделия;

 

  •  Опаковки за плодове;

 

  •  Чинии, тарелки и купи за еднократна употреба – стандартна серия и изделия по поръчка;

 

  •  Подложки за бисквити, блистери.

 

 

Фирмата предлага на своите клиенти цялостно обслужване - от идеята за опаковка до нейното производство.

 

Натрупаният опит през годините и креативните решения са в основата Начев ООД да се наложи като лидер на българския пазар, със 70% пазарен дял от общото производство на страната в този бранш.

 

Посредством прецизността в работата си, компанията си осигури дългогосрочни партньорства, разширявайки пазарните си позиции.

 

Производствената база на фирмата се намира в Ботевград.

 

Начев ООД разполага с екип от високо квалифицирани специалисти, професионалисти с богат опит.

 

Фирмата е сертифицирана и работи по Система за управление на качеството ISO 9001:2008 и системата за здравословни и безопасни условия на труд OHSAS 18001:2007.


От началото на 2019 година е разработена, внедрена и сертифицирана Интегрирана система за управление, съответстваща на изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015, ISO 22000:2018 и ISO 45001:2018.

 

Благодарение на богатия опит трупан през годините, на своята далновидност и гъвкава политика, експедитивна и прецизна работа, Начев ООД успя да се утвърди като лидер на пазара, с изградено име на уважаван, доверен и предпочитан партньор.

 

Контакти

Начев ООД

Ботевград, бул. Цар Освободител 32
072366464
0887580435