BGRegistar.com

Начев ООД

pet, бели пластмасови чинии, богат асортимент опаковки на достъпни цени, богата продуктова гама опаковки ботевград, висококачествени опаковки на достъпни цени, изделия от пластмаса за хранителни цели ботевград, начев, начев оод, опаковки, опаковки ботевград, опаковки на достъпни цени ботевград, опаковки на конкурентни цени ботевград, опаковки съобразно специфичните потребности, пластмасови изделия за еднократна употреба, пластмасови чинии без цвят, препоръчан производител на опаковки ботевград, производител на блистери, производител на опаковки ботевград, производител на пластмасови подложки за бонбони , производител на пластмасови тарелки, производител на платмасови кант, производител на подложки за бисквити, производител на тарелки, производител на цветни пластмасови чинии , производството на изделия от пластмаса, разнообразие от пластмасови опаковки

Информация

Начев ООД, БотевградНачев ООД е модерна, динамично развиваща се българска компания учредена през 1991 година със седалище Ботевград.

 

Фирма с доказано име, една от водещите на пазара специалзирана в производството на изделия за еднократна употреба от полистирол. Дружеството работи успешно, благодарение на умелото управление на ръководния екип. 

 

Развивайки се през годините, трупайки опит и знания компанията разширява дейността си включвайки производството на изделия от пластмаса за хранителни цели и опаковки.

 

Успехът на Начев ООД се основава на способността да изгражда и поддържа трайни и успешни връзки със своите клиенти и партньори. Фокусът на дейността е насочен върху задоволяването на нуждите на клиента, предоставяйки различни видове опаковки за шоколадови бонбони и захарни изделия - чинии, подложки, прибори за еднократна употреба и други.

 

Начев ООД се стреми да отговори на търсенето на българския потребител придържайки се към високо качество, иновативно развитие и взискателен дизайн на предлаганите продукти.

 

Ценовата политика на фирмата е съобразена с пазарните условия и предлага добро съотношение между качество и цена на продуктите.

 

В момента Начев ООД работи с полистирол и PET, PP, PVC и произвежда над сто и осемдесет различни видове опаковки.

 

Фирмата е специализирана в произвдоството на пластмасови изделия за еднократна употреба:

 
- Чинии - бели и цветни


- Бъркалки


- Купи


- Купа с дръжка


- Канта


- Подложка за яйца


- Подложка за праскови


- Подложка за домати


- Подложка за бонбони


- Вилица

 

Начев ООД Ботевград

Фирмата предлага на своите клиенти цялостно обслужване - от идеята за опаковка, до нейното производство.

Начев ООД Ботевград

 

Натупаният опит през годините и креативните решения са в основата Начев ООД да се наложи като лидер на българския пазар, с 70% пазарен дял от общото производство на страната в този бранш.

 

Посредством прецизността в работата си, компанията си осигури дългогосрочни партньорства, разширявайки пазарните си позиции.

 

Производствената база на фирмата се намира в Ботевград.

 

Начев ООД разполага с екип от високо квалифицирани специалисти, професионалисти с богат опит.

 

Фирмата е сертифицирана и работи по Система за управление на качеството ISO 9001:2008 и системата за здравословни и безопасни условия на труд OHSAS 18001:2007.


От началото на 2019 година е разработена, внедрена и сертифицирана Интегрирана система за управление, съответстваща на изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015, ISO 22000:2018 и ISO 45001:2018.

 

Благодарение на богатия опит трупан през годините, на своята далновидност и гъвкава политика, експедитивна и прецизна работа, Начев ООД успя да се утвърди като лидер на пазара, с изградено име на уважаван, доверен и предпочитан партньор.

 

Контакти

Начев ООД

Ботевград, бул. Цар Освободител 32
072366464
0887580435