BGRegistar.com

НАЧЕВИ-90 - С-ИЕ СД

Информация

 

 

Начеви 90 С-ИЕ СД е фирма, специализирана в сферата на производството на висококачествена мека мебел с най-високия клас естествена кожа и разнообразие от различни видове дамаски и цветове.

 

Фирмата е първият производител в страната ни на класическа мебел с обемно обработени елементи от масивно дърво. 


Мебелната компания разполага със собствена производствена база, намираща се в град Сливен, където е и седалището на дружеството.


Фирмата разполага със собствена многофункционална производствена сграда, разполагаща със съвременни нашини и оборудване. Компанията разполага с изложбена зала в центъра на града.Площта, която заемат производствените помещения, е 7000 кв.м.


Мебелите на фирма Начеви са добре познати на българския и на международния пазар. Дружеството работи успешно на мебелния пазар на следните държави: САЩ, Русия, Египет, Великобритания, Испания, Гърция, Кипър, Албания, Грузия, Азербайджан.


Мебелите с марка Начеви са търсени и предпочитани поради високото качество на изделията, характеристиките на качеството им са равни или по-добри от тези на водещи световни производители на мека мебел.


Колекциите мебели на Начеви 90 се представят на международни мебелни изложения в Сиатъл и Солун-2000. Продукцията на Мебелна компания Начеви е добре приета на международния пазар.


Мебелната фирма предлага на своите клиенти богата цветова гама от кожи и дамаски.
Възможните комбинации задоволяват различните изисквания на клиентите.

 

Контакти

НАЧЕВИ-90 - С-ИЕ СД

Сливен, бул. Хаджи Димитър 20
044623922, 044623820, 044625093
0884998558
044623922