BGRegistar.com

Натали Клима ООД - Дейност

nataly clima, natalyclima ltd, natalyclima sofiq, доставка и монтаж на климатична техника софия, доставка на вентилационна техника софия, доставка на на отоплителна техника софия, метални изделия по поръчка софия, монтаж на вентилационна техника софия, монтаж на вентилационни инсталации софия, монтаж на климатични инсталации софия, монтаж на на отоплителна техника софия, натали клима оод, натали клима софия, препоръчан производител на вентилационни решетки, препоръчан производител на въздуховодни елементи, проектиране на вентилационна техника софия, проектиране на вентилационни инсталации софия, проектиране на климатична техника софия, проектиране на отоплителна техника софия, производител на вентилационна техника софия, производител на климатична техника софия, производител на отоплителна техника софия, производител на продукти за вентилация софия, производител на продукти за климатизация софия, рязане и огъване на листов материал софия, фирма за прахово полимерно боядисване софия, фирма производител на вентилационни съоръжения

Дейност

Натали Клима e специализиране в проектиране, производство, доставка и монтаж на климатичната, вентилационната и отоплителната техника.

 

Вентилационни съоражения от натали клима

 

Разполага със собствена производствена база, оборудвана с прецизни машини и съоръжения, с обособени цехове за производство на вентилационни решетки, вентилационни съоръжения, въздуховодни елементи и прахово боядисване.

 

Вентилационни решетки от натали клима

 

Предлага на пазара над 30 продукта, като постоянно обогатява производствената гама с нови модификации на усвоените продукти.

 

Вентилационни елементи от натали клима

 


УСЛУГИ

 

  • Производство на широка гама продукти за вентилацията и климатизацията.

 

  • Проектиране производство и монтаж на вентилационни и климатични инсталации.

 

  • Изработка на метални изделия по поръчка, рязане и огъване на листов материал.

 

  • Прахово – полимерно боядисване. Разполагайки с професионална техника за боядисване и богата гама прахови бои, Натали Клима предлага услугата прахово покритие на метални изделия. Максималните габарити на изделията , които приемаме за боядисване са:
    L = 3000mm. , B = 850mm. , H = 1000mm.


Системата за управление на качеството е изградена въз основа на ISO9001:2000, като в нея са интегрирани всички процеси в организацията, които имат отношение към качеството на предлаганите продукти.

 

Контакти

НАТАЛИ 2005 ООД

София, бул. цар Борис III 270
029571444, 029571583
0884592355
029571583