BGRegistar.com

Натали Клима ООД

nataly clima, natalyclima ltd, natalyclima sofiq, доставка и монтаж на климатична техника софия, доставка на вентилационна техника софия, доставка на на отоплителна техника софия, метални изделия по поръчка софия, монтаж на вентилационна техника софия, монтаж на вентилационни инсталации софия, монтаж на климатични инсталации софия, монтаж на на отоплителна техника софия, натали клима оод, натали клима софия, препоръчан производител на вентилационни решетки, препоръчан производител на въздуховодни елементи, проектиране на вентилационна техника софия, проектиране на вентилационни инсталации софия, проектиране на климатична техника софия, проектиране на отоплителна техника софия, производител на вентилационна техника софия, производител на климатична техника софия, производител на отоплителна техника софия, производител на продукти за вентилация софия, производител на продукти за климатизация софия, рязане и огъване на листов материал софия, фирма за прахово полимерно боядисване софия, фирма производител на вентилационни съоръжения

Информация

Натали Клима ООД СофияНатали Клима ООД е българска компания, учредена през 1995 г. със седалище град София.


Динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, развиваща дейност в областта на климатичната, вентилационната и отоплителната техника.


Специализиране в проектиране, производство, доставка и монтаж на оборудване по индивидуални проекти.


От основаването си до днес, фирмата е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.


Разполага със собствена производствена база, оборудвана с прецизни машини и съоръжения, с обособени цехове за производство на:

 

  • Вентилационни решетки;
  • Вентилационни съоръжения;
  • Въздуховодни елементи;
  • Прахово боядисване.


Стабилно стъпила на българския пазар, Натали Клима се разраства, инвестира в техника, подобрява производствения процес и увеличава капацитета на работа.


Фирмата работи професионално и коректно със своите партньори.


Основни приоритети в дейността на Натали Клима са използване на необходимата техника и материали за прецизно изпълнение на технологичните етапи на работния процес.


Ръководният екип, заедно със своите служители се стреми да направи фирмата разпознаваема и различима от многото други със сродна дейност, предлагайки широка гама собствени продукти – както унифицирани, така и продукти със специфични изисквания по поръчка на клиента.

 

Към настоящия момент, Натали Клима предлага на пазара над 30 продукта, като постоянно обогатява производствената гама с нови модификации на усвоените продукти.


Екипът, зает в дружеството се състои от квалифицирани служители и специалисти, които се характеризират с висок професионализъм и компетентност.


Благодарение на опита на екипа, модерното производство и софтуерните решения, Натали Клима гарантира изпълнение на проектите в уговорените срокове.


Системата за управление на качеството е изградена въз основа на ISO9001:2000, като в нея са интегрирани всички процеси в организацията, които имат отношение към качеството на предлаганите продукти.


Посредством иновации в работата и лоялност към клиенти и партньори, Натали Клима е сред водещите компании на българския пазар.

 

Поддържайки партньорски отношения с чужди и български компании, Натали Клима е предпочитан изпълнител на вентилационни, климатични и отоплителни инсталации на много административни и търговски обекти на територията на страната.


Благодарение на опита си и гъвкавата фирмена политика, Натали Клима е предпочитан доставчик на много фирми.


Прецизност, високо качество, лоялност и коректност са запазена марка в работата на компанията.

 

Контакти

НАТАЛИ 2005 ООД

София, бул. цар Борис III 270
029571444, 029571583
0884592355
029571583